Haberler

Kanada Milyoner Göçmenler Arıyor

Güncelleme:

Kanada Vatandaşlık ve Göçmenlik Bakanı Alexander, 15 yıllığına 2 milyon dolarlık yatırım yapacak girişimcilere, sürekli oturum izni vereceklerini açıkladı.

Kanada, göçmenlik programına eklediği yeni uygulamayla, 15 yıllığına 2 milyon dolarlık yatırım yapacak girişimcilere, sürekli oturum izni verecek. Kanada Vatandaşlık ve Göçmenlik Bakanı Chris Alexander yaptığı yazılı açıklamada, 28 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında başvuruları alınacak olan göçmenlik programının 500 yatrımcıyla sınırlı olacağını duyurdu.

KRİTERLER YÜKSEK

İlk etapta 60 kişinin işlemlerinin pilot uygulama kapsamında hemen ele alınacağını açıklayan Bakan Alexander, başvuru sahiplerinin yasal yollarla edinildiğini belgeledikleri en az 10 milyon dolarlık yatırım geçmişi olmasını ve Kanada'da 15 yıllığına 2 milyon dolarlık yatırım yapmayı taahhüt etmeleri gerektiğini ifade etti.

EKONOMİYE UZUN VADELİ KATKI

Programla, Kanada ekonomisine katkısı olacak yatırımcı göçmenleri ülkeye çekmeyi hedeflediklerini anlatan Vatandaşlık ve Göçmenlik Bakanı Chris Alexander, "Bu yolla uzun vadeli bir katkı elde edilirken, yatırımcı göçmenlerin de Kanada toplumuna entegre olmaları sağlanacaktır" dedi. Bakan Alexander yeni uygulamayla, "para ile vatandaşlık" eleştirilerine neden olan eski yatırımcı göçmenlik programı uygulamalarının da önüne geçileceğini ileri sürdü.

ŞARTLAR YÜKSELTİLDİ

Kanada'ya yatırımcı göçmen olarak gelebilmek için daha önce 800 bin dolarlık yatırım taahhüdü yeterli oluyordu. Yeni programda başvuru sahipleri, okuma-anlama-konuşma ve yazma olmak üzere ülkenin resmi dilleri olan İngilizce ya da Fransızca dillerinden birinden yeterlilik sınavına tabi tutulacak. Sınavda başarılı olamayanlarsa, gidecekleri kurslarda bu açıklarını kapatabilecekler.

Kaynak: AA / Ekonomi

Chris Alexander Kanada Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (6)

VatantaşMobil-IOS:

Suç oranı en düşük ülke kanada... Param olsa giderdim...

9
5
yanıtYanıtla
NASREDDIN HOCA:

turkiye yi tokatlayanlar, dis ulkeler de kral gibi yasiyor. benim 2 milyon dolarim olsa cennet ulkemde yasarim.

7
0
yanıtYanıtla
yurttasMobil-ANDROID:

Nihat Dogan ne is yapiyor?Sarkici ise ,simdiye dek tek bir radyo kanali veya tv kanalinda spontane olarak bir sarkisinin calindigini duymadim.Saniyorum maddi durumuda pek oyle iyi degil,Surekli "Acun abi"modunda..

1
0
yanıtYanıtla
Vedat Mobil-IOS:

Buz gibi ülke hayatının gerikalanını depresyonda geçirmek istiyorsan buyur. :(

1
0
yanıtYanıtla
Yalan haberMobil-IOS:

La o kadar param olsa Kanada'da ne işim var Kanadalılar kendini bişey sanıyorlar hahahaha)))) kanatlanıp uçacaklar hahahah)))

0
0
yanıtYanıtla
ISMETKADIOGLU:

parasi olan bu sartlaeda hic gitmez. . . . . dünyady yatirim yapilabilecek ülkemi kalmadi. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title