Haberler

Kabine yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak! Masada birbirinden önemli 3 başlık var

Güncelleme:

Milyonların çıkacak kararlara kilitlendiği Kabine toplantısı yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Beştepe'de gerçekleşecek. Başörtüsüne anayasal güvence sağlayacak anayasa değişiklik teklifinin bir numaralı gündem olacağı toplantıda masaya gelmesi beklenilen diğer konular ise enflasyonla mücadelede atılan adımların sonuçları ve Yunanistan ile Ege'de yaşanan gerilim olacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanacak.

BAŞÖRTÜSÜ TEKLİFİ MASADA

Kabinenin gündeminde başörtüsüne anayasal güvence sağlayacak anayasa değişiklik teklifinin olması bekleniyor. Bu kapsamda hazırlanan taslak metin ile ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından bir sunum yapılacak.

ENFLASYON MÜCADELEDE ATILAN ADIMLAR ELE ALINACAK

Gündem başlıkları arasında ekonomi de yer alacak. Enflasyonla mücadelede atılan adımların sonuçları değerlendirilecek.

ANKARA-ATİNA HATTINDAKİ GERİLİM DE GÜNDEMDE

Terörle mücadele ve Yunanistan ile Ege'de yaşanan gerilim de kabine toplantısının olası gündem başlıkları arasında yer alıyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Kabine Haberler

500

Yorumlar (4)

bekir yapici:

bende bu önemli basliklarin sonucunu görsek diyorum.

23
0
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Mal ve hizmet fiyatlarının ne zaman sabitleneceğini merak ediyorum. Mal ve hizmet fiyatlarının sabitleneceği müjdeyi bekliyorum. Marketlerde ve satışlarda her hafta planlı yapılan zamlara dur, denmesini bekliyorum. Başka bir şey de merak etmiyorum.

20
0
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

üç harfli marketlere girdiğim her gün nerdeyse bir iki ürünün fiyatı değişiyor eskiden böyle değildi

11
0
yanıtYanıtla
ismail bey :

Chp nin yasa teklifi başörtüsü değil, çıplak giyinmenin önünü açmaya yönelik bir çalışma.... ekonominin çözümü, fiyatları sabitleyeceksin, yılbaşındada çalışan ve emekliye yüzde 10 zam vereceksin... yunanistanıda pek kafaya takma...

3
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title