Haberler

İYİ Partili Vekil Ahmet Çelik'ten İmamoğlu'na çağrı: Lütfen bu yanlışı düzeltin

Güncelleme:

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, İBB Emlak Müdürlüğü'nün salgın döneminde 3 ay kapalı olan Aksaray Yeraltı Çarşısı'ndaki işletmelerden kira tahsilinde ısrarcı olması nedeniyle esnafın mağdur olduğunu dile getirerek İmamoğlu'na "Lütfen bu yanlışı düzeltin." çağrısında bulundu.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Aksaray Yeraltı Çarşısı'ndaki esnafın zor durumda olduğunu duyurdu.

İMAMOĞLU'NA ÇAĞRI YAPTI

Çelik, Emlak Müdürlüğü'nün salgın döneminde 3 ay kapalı kalan çarşı esnafından kira tahsil etmekte ısrarcı olduğu için çarşı esnafının mağdur olduğunu dile getirerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da çağrıda bulundu.

İYİ Partili Vekil Ahmet Çelik'ten İmamoğlu'na çağrı: Lütfen bu yanlışı düzeltin

"LÜTFEN BU YANLIŞI DÜZELTELİM"

Paylaşımında İBB Emlak Müdürlüğü'nün çarşı esnafına gönderdiği bilgi yazısına da yer veren Ahmet Çelik, "Sayın Ekrem İmamoğlu, salgın döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi kiracılarından Aksaray Yeraltı Çarşısı iş yerleri 3 ay kapalı kaldığı halde Emlak Müdürlüğü iş yerlerinin kapalı kaldığı döneme ilişkin kira tahsilinde ısrar etmektedir. 150 iş yerinin mağdur olmaması için lütfen bu yanlışı düzeltelim." ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Vekil Ahmet Çelik'ten İmamoğlu'na çağrı: Lütfen bu yanlışı düzeltin

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ahmet Çelik İYİ Parti Aksaray Haberler

500

Yorumlar (16)

ADSIZ:

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK EYYYY İSTANBUL AH SANA OLDU İŞTE

15
29
yanıtYanıtla
TÜRK:

20 sene ak p bakti 20 senede yapilamiyani Imamoglu bu kisa sürede nasil yapsin yapamiyan 20 senelik yonetime SORUN

yanıt3
yanıt2
Kayserili:

Birisi durmadan adamin yoluna TAS atmasa adam gibi Istanbulu yönetir

yanıt3
yanıt1
BÜYÜK RESİM:

ARKADAŞLAR İMAMOĞLU''NU PEK SEVMEM ANCAK O DA BİR KURUM YÖNETİYOR SONUÇTA VE BORÇLU KİŞİLER BORCUNU ÖDEMEZ İSE KURUM ALACAĞINI ALABİLMEK İÇİN KANUNİ HAKLARINI KULLANABİLİR BURADA BİR HAKSIZLIK YOK. ANCAK BORÇLU OLUP BORCUNU ÖDEMEYEN ESNAFLAR HAKSIZ ŞEKİLDE HERHANGİ BİR İYİNİYET GÖSTERGESİNDE BULUNMADAN KENDİSİNİN OLMAYAN HAKKIN ONA VERİLMESİNİ İSTER İSE BU İBB''YE HAKSIZLIK OLMUŞ OLUR.

14
9
yanıtYanıtla
Belliki bazilari gerçekleri göremiyecek kadar kör :

Miriyam

yanıt0
yanıt0
.......:

Kurum içindeki resmi yazılarda yukarıya ''arz'', aşağıya ''rica'' edilir. Eşit statü varsa ''arz ve rica'' edilir. Peki oylarıyla belediye başkanını seçen ve bu belediye başkanının atadığı bir müdür vatandaştan aşağıda mıdır, yoksa yukarıda mıdır? Tabii ki yukarıdadır. Hatta vergileriyle bu başkana ve müdüre maaşını veren bu vatandaşlardır. O zaman neden hala vatandaşa yazı yazılırken ''rica'' ediliyor. Bu yanlış, vatandaş üst makamdır ve ''arz'' edilmesi gerekir.

7
15
yanıtYanıtla
Analizci:

Vatandaş bireydir makam değil bre andaval

yanıt0
yanıt0
Belediye personeli:

2019 yılından itibaren vatandaşa yazılan yazılarda ''''rica ederim'''' ibaresi kullanılmıyor. Bu ibarenin yerine ''''bilgilerinize sunarım'''' ya da ''''gereğini bilgilerinize saygılarımla sunarım'''' ibaresi getirildi. Olması gereken bu

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

Bu imamoğluna niye oy verdikki adamın bir yararlı işini halen göremedik.

9
7
yanıtYanıtla
osman:

Bende sana rica ederim. Önce yazışmayı öğrenin sonra müdürlük yapın. Bunu 2646 sayılı kararnamenin 35. maddesi gereği yapıyorum yani seni uyarıyorum :)))

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title