Haberler

İTSO'dan Kalite Eğitimi

Güncelleme:

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasının Türk Standartları Enstitüsü işbirliği ile gerçekleştirdiği "Kalite Günleri&Kalite Zirvesi-Yönetim Sistemleri" eğitimi başladı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) Türk Standartları Enstitüsü işbirliği ile gerçekleştirdiği "Kalite Günleri&Kalite Zirvesi-Yönetim Sistemleri" eğitimi başladı.

İTSO konferans salonunda 23 Ocağa kadar devam edecek seminerlerle bütün sektörlerin kaliteye yönelmesi hedefleniyor.

Seminerlerde TSE uzmanları tarafından katılımcılara ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, TS ISO IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi konularında eğitimler veriliyor. Eğitimlerde kalite yönetim sistemi, kalite hedefleri, kalitesizlik riskleri, müşteri beklentileri, kalite iyileştirme, verimlilik gibi konularda bilgi paylaşımı yapılıyor. TSE bu eğitimlere katılan İTSO üyelerine yüzde 65 indirim uygulanırken öğrencilere de indirimli fiyattan yüzde 50 daha indirim uygulanıyor.

İTSO Başkanı Metin Anıl, işletmelerin müşterilerinin isteklerini karşılayabildikleri sürece ayakta durabileceklerini söyledi. Anıl, müşteri taleplerine cevap verebilmenin, toplumun değişik ihtiyaçlarını kaliteli bir üretimle en uygun ve en kısa zamanda karşılayabilmek olduğunu belirterek, "Kalite anlayışını işletmenin bütün birimleri ve çalışanlarına yaymak gerekiyor. Bunun için de, işletmeler kendi açısından kaliteli üretimin ne kadar önemli olduğunu bilmeli ve topluma sezdirmelidir. TSE ile birlikte düzenlediğimiz eğitimlerin asıl maksadı işletmelere kalitenin önemi anlatmaktır" dedi.

TSE Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman da, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Bilecik ve Yalova'da OSB'ler, Üniversiteler, İhracatçı Birlikleri ve kamu kurumları işbirliğiyle toplam 50 noktada 12 - 23 Ocak 2015 tarihleri arasında "Kalite Günleri & Kalite Zirvesi" yaptıklarını söyledi. Karaman, kalite konusunda işletmeler başta olmak üzere toplumun tamamında kalite bilincini oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Karaman İnegöl Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title