Haberler

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, Çağlayan Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi

Güncelleme:

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Çağlayan Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi ve millet olarak birlik içinde olacaklarını belirtti.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, "Çağlayan Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Millet olarak dün olduğu gibi bugün de birbirimize kenetlenmeyi sürdüreceğiz ve hainlerin hiçbir saldırısına geçit vermeyeceğiz" dedi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, sosyal medya hesabından Çağlayan Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör eylemine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Avdagiç, "Çağlayan Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Millet olarak dün olduğu gibi bugün de birbirimize kenetlenmeyi sürdüreceğiz ve hainlerin hiçbir saldırısına geçit vermeyeceğiz. Bu alçaklar asla hedeflerine ulaşamayacak. Yaralı kahraman polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Çağlayan Adliyesi Şekib Avdagiç Çağlayan İto Güvenlik Terör Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title