Haberler

Boş baklavadan sonra şimdi de boş dürüm! 10 TL'ye satılıyor

Güncelleme:

İstanbul Bakırköy'de 28 yıllık esnaf Muharrem Bayram, ekonomik koşullar sebebi ile boş dürüm satışına başladı. Bayram konu hakkında yaptığı açıklamada "İçerisinde soğan, domates ve salata var. Amacımız öğrenciyi doyurmak. Üzülerek böyle bir şey yapıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Son yıllarda artan et maliyeti ve düşen alım gücü karşısında esnaflar alternatif çözümler arıyor. Son olarak İstanbul Bakırköy'de 28 yıllık esnaf Muharrem Bayram, içinde domates, salata ve soğan olan dürüm satmaya başladı. Bayram, boş dürüm ve ayran menüsünün fiyatını 10 lira olarak belirledi.

İstanbul'da bir esnaf 10 liraya boş dürüm satmaya başladı

"AMACIMIZ ÖĞRENCİYİ DOYURMAK"

Halk TV'ye konuşan Bayram, "Burada yaklaşık 10 bine yakın öğrenci var. Öğrenci alamıyor. 25 lira veremiyor dürüme. Hatta biz 20 lira yaptık, iki öğrenci bir dürüm alıp bölüşüyor. İnsanlar doymayınca böyle bir şey yaptık. Amacımız öğrenciyi doyurmak. Üzülerek böyle bir şey yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Bakırköy İstanbul Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (16)

Eğrioturdoğrukonuş:

Bırakın bu boş beleş provakasyon işleri... Bende öğrenciydim o zaman ak parti nin A sı yoktu. okula bırak 5-10 tl harçlığı kavanoz da evden yemek götürüyordum. Sanki bugün bütün öğreciler boş dürüm yiyormuş gibi.

21
49
yanıtYanıtla
Gerçekçi Olalım:

kaç yılında okudunuz bilmiyorum; ancak şimdiye kadar yazdığınız yorumların nedenini çözdüm... hala o eski yıllardan bir adım ileri gidememiş siniz ve gitmeyi de düşünmüyorsunuz anladığım. artık ne yazarsanız yazın ciddiye almaya gerek yok.

yanıt8
yanıt4
vatandaş rıza:

Ay'a 4 şeritli yol yapacaz idare edin

51
13
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Bu durumdan utanması gereken Devlet' tir..

42
13
yanıtYanıtla
Orçun Yılmaz:

BUNDA UTANILACAK BİR DURUM YOK HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYECEKSİNİZ KAFANIZA KUŞ PİSLESE DEVLETTEN BİLİYORSUNUZ..

yanıt18
yanıt33
Hakan Arslanoglu:

Orçun Yılmaz, Yorumunda boş lavaş gibi içi boş. Üretip kendi halkını doyurup Dünya ya ihracat yapan Ülkeden, arpayı buğdayı samanı yemi ithal eden Ülke olduk..

yanıt5
yanıt1
Doğuş:

Boş insanlara boş dürüm boş börek boş baklava haktır.

32
15
yanıtYanıtla
zeki ozdogan:

Evet tam sana göre.

yanıt7
yanıt3
Çınar Saraç:

10 TL mi gel ben sana 2 TL ye yapayım da insanlık öğren

28
16
yanıtYanıtla
Gerçekçi Olalım:

sana göre boş dürümün maliyeti yok galiba; un 10, marul 10, soğan 10, domates 10 hepsinden birer kilo kullansan kaç dürüm yaparsın? bitmedi. dükkan kirası, 2 kişi çalışsa 10.000 TL elektrik, gaz ve bütün bu masraflardan sonra adam evini geçindirecek!!!

yanıt11
yanıt2
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title