Haberler

İspark'ın İnternette Açıkladığı Park Borçları, Sürücüleri Şoke Ediyor

Güncelleme:

İspark internet üzerinden başlattığı hizmetle sürücülerin borçlarını öğrenmesini sağlıyor. Sistem İspark'ın araç sahiplerini rastgele borçlandırdığını ortaya koydu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İSPARK, başlattığı yeni bir uygulamayla araç sahiplerinin kuruma borçlu olup olmadıklarını internet ortamında görebilmelerini sağlıyor. Kurumun resmi internet sitesi ispark.com.tr adresinden borç sorgulama yapılabilmesi için sadece plakanın yazılması yeterli. Bu sayede vatandaşlar İSPARK'a borçlu olup olmadıklarını ve varsa borç miktarlarını kolaylıkla öğrenebiliyor.

BORÇ SÜRPRİZİ YAŞAYANLAR TEPKİLİ

Ancak pek çok kişi geçmiş yıllardan kalan ve biriken sürpriz borçlar nedeniyle İSPARK'a tepkili. Vatandaşlardan pek çoğu, İSPARK elemanların keyfi ve gelişi güzel şekilde plakalarına otopark ücreti kestiklerini bu yüzden de İSPARK'a astronomik bir biçimde borçlandırıldıklarını düşünüyor. Sarıyer Gazetesi'ne konuşan bazı vatandaşlar ise keyfi şekilde kesilen otopark ücretleri nedeniyle İSPARK'ı mahkemeye vereceklerini söylediler.

SIFIR ALINAN ARACA SATIŞ TARİHİNDEN ÖNCESİNE PARK BORCU

Sistemde yapılan araç sorgularından ilginç sonuçlar da çıkıyor. 2013 yılının Mart ayında galeriden sıfır alınıp trafiğe çıkan 34 TJ 6093 plakalı araca, 2012 yılına ait park borcu yazıldığı ortaya çıktı.

(Kaynak:Sarıyer Gazetesi)


Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer İspark Memur Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Titre. Mobil-IOS:

2008 de borç görünüyor. Arabam ilk kez 2009 da istanbulu gördü. Mafyayı bitirdik diyorlar. Herkes bilir en büyük mafya İstanbul Belediyesidir.

14
0
yanıtYanıtla
geçekler acıtırMobil-ANDROID:

Allah belanızı versin sizde hiç Allah korkusu yokmu

8
2
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

yollar kamu mali dolayısıyla vatandaşın sen kimin malindan para aliyon

7
0
yanıtYanıtla
Devrimci zazaMobil-ANDROID:

mafya hırsız resmilesti o kadar net

6
0
yanıtYanıtla
Mechul:

İSPARKA BORÇ ÖDEMEYİN ARKADAŞLAR SİZE KESİLEN FİŞLERDE VERGİ DAİRESİ YAZIYORMU İNCELEYİN BOŞA PARA VERMEYİN

5
0
yanıtYanıtla
Bu işte bir iş var:

İstanbul belediyesi soyguna çıkmış benim bu devlete ödediğim her kuruş zehir olsun her yerden bir şeyler kitliyorlar bu insanların haklarını nasıl ödicekler merak ediyorum

4
0
yanıtYanıtla
yalaaanMobil-ANDROID:

her 3 plaka girdim 3ne de aynı 2008 2012 arası 16 tl çıkardı. sizde de öyle değilmi ? sakın inanmayın buna

3
1
yanıtYanıtla
can:

arkadaşlar o plaka daha önce kullanılmış ve boşa çıkmış plakadır ondan dolayı borç çıkar ruhsat sahibi araç ruhsatıyla İspark''a müracat ederse borcun silinmesi gerekir. . .

2
0
yanıtYanıtla
ekonomist:

ispARKa pARa ödemeyin hiçbir yasal dayanakları yopk bu belediye gider seçimlerde yasal değil bu para ödemeyin verin mahkemeye isparkı niye siz motorlu taşıtlar vergisi ödüyorsunuz o zaman bunun içinde zaten yolun parası alınıyor zaten hangi yolun parkını alıyorlar

1
0
yanıtYanıtla
OrhmobilWeb@haberler.com:

Bunlar Kafayı yemiş 2014 model arabaya 2012 2013 borç çıkmış nasıl oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title