Haberler

İş Bankası, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamalarını yurt dışına taşıdı

Güncelleme:

İş Bankası, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları kapsamında yurt dışında birçok şehir meydanında reklam vererek coşkuyu ülke sınırlarının dışına taşıdı.

Cumhuriyetin 100'üncü yıl kutlamalarına yılın başında müzelerinde ziyaretçilerle buluşturduğu 'Yaşasın Cumhuriyet' sergisiyle başlayan; uluslararası 'Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış' konferansı, İstanbul Maratonu sponsorluğu ve 29 Ekim'de açılışını yaptığı Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi ile sürdüren Türkiye İş Bankası, 100'üncü yıl coşkusunu yurtdışına da taşıdığını duyurdu.

İş Bankası, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 29 Ekim 1923 tarihinde çektiği bir telgrafla tüm dünyaya Cumhuriyeti ilan edişinden aldığı ilhamla, dünyanın önemli başkentlerindeki büyük meydanlarda Cumhuriyetin 100'üncü yaşını kutlayan çalışmalar gerçekleştirildi.

Banka tarafından Londra, Berlin, Bükreş, Delhi, Milano gibi şehirlerde yürütülen çalışmalarda; şehir meydanlarına İş Bankası imzasıyla "Mustafa Kemal Atatürk 29 Ekim 1923'te dünyaya Cumhuriyetimizi ilan etti. Biz de aynı heyecan ve coşkuyla Cumhuriyetimizin 100. yaşını tüm dünyaya ilan ediyoruz" yazıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

İş Bankası Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title