Haberler

İMEAK DTO Meclis Eğitim ve İstihdam Komisyonu, Bartın Üniversitesi'ni ziyaret etti

Güncelleme:

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Meclis Eğitim ve İstihdam Komisyonu üyeleri, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'u ziyaret ederek eğitim süreçleri ve iş birliği imkanları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'u ziyaret eden İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Meclis Eğitim ve İstihdam Komisyonu Başkan ve üyeleri, eğitim süreçleri ile iş birliği imkanları konularında görüş alışverişinde bulundu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Meclis Eğitim ve İstihdam Komisyonu üyeleri Bartın Üniversitesine (BARÜ) gelerek çeşitli temaslarda bulundu. BARÜ'nün Kurucaşile Yerleşkesine geçen heyet, Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümünün eğitim ortamları ile atölye ve laboratuvarlarını yerinde gördü. Öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek öğrencilerle görüşen Eğitim ve İstihdam Komisyonu temsilcileri ardından Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun'u ziyaret etti.

Ortak faaliyetler masaya yatırıldı

Ziyarette, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Yedek Üyesi, Eğitim ve İstihdam Komisyonu Başkanı Teoman Mustafa Akyol, Başkan Yardımcısı Cihat Yavuz Güler, Komisyon Üyesi Semih Dinçel, Komisyon Eğitim Müdürü Bahadır Küçük, BARÜ Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, Öğr. Görevlisi Ufuk Yakup Çalışkan, Öğr. Görevlisi Çağlar Çakır ve Öğr. Görevlisi İrem Bebek yer aldı. Sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine yönelik görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, ortak yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu.

"El birliğiyle geleceğimize değer katmayı hedefliyoruz"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun, yüzlerce yıllık denizcilik geleneği olan Kurucaşile ilçesinde gemi adamı yetiştirilmesi konusunda önemli bir gayret gösterdiklerini söyledi.

Rektör Uzun, 'Kalite' ve 'Sürekli İyileştirme' hedefiyle yapılan çalışmaların önemine de değinerek "Üniversite olarak geleceğimize değer katmak hedefiyle çalışıyor, tüm bileşenlerimizle ortak yarınlarımız için kararlı adımlar atıyoruz. Ulusal ve uluslararası düzeyde yetkinliklerini ortaya koyabilen mezunlar yetiştirerek yarınlarımızda söz sahibi bireyler olmalarını istiyoruz. Bugünkü ziyarette de Deniz ve Liman İşletmeciliği ile Marina ve Yat İşletmeciliği programlarımızla ilgili ortak yapılabilecekler konusunda önemli değerlendirmelerde bulunduk. Bu düşüncelerle yakın ilgileri dolayısıyla İMEAK DTO Başkanı Tamer Kıran'a teşekkür ediyorum. Ayrıca yapılabilecek ortak çalışmalar doğrultusundaki katkıları ve nazik ziyaretleri için Eğitim ve İstihdam Komisyonu Başkanı Teoman Mustafa Akyol, Başkan Yardımcısı Cihat Yavuz Güler, Komisyon Üyesi Semih Dinçel ve Komisyon Eğitim Müdürü Bahadır Küçük'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Orhan Uzun Bartın İmeak Denizcilik Eğitim Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title