Haberler

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan'dan hayat pahalılığından şikayet edenlere sitem dolu sözler: Oh olsun

Güncelleme:

Camide yaptığı konuşmanın videosunu Twitter hesabından paylaşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın babası Ali Rıza Demircan, hayat pahalılığından şikayet edenlere "Neden hayat pahalılığından şikayet ediyorsun? Oh olsun sana! Oh olsun! Faize dayalı ekonominin olduğu yerde fakirlik olur. Nerede olursan ol, 10 bin liraya çıkar asgari ücreti, yine feryada başlarsın" sözleriyle sitem etti.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın babası Ali Rıza Demircan, hayat pahalılığın nedenini faize dayalı ekonomiye bağladı.

"OH OLSUN SANA! OH OLSUN"

Camide yaptığı konuşmanın videosunu Twitter hesabından paylaşan Demircan, "Neden hayat pahalılığından şikayet ediyorsun? Oh olsun sana! Oh olsun! Faize dayalı ekonominin olduğu yerde fakirlik olur. Nerede olursan ol, 10 bin liraya çıkar asgari ücreti, yine feryada başlarsın" ifadelerini kullandı.

"HAYAT YİNE AYNI NOKTAYA GELECEK"

Demircan, açıklamasının devamında "Dert küpü oldum" diyen ve ağlamaklı konuşmaya başlayan Demircan, "Neden, kim verecek asgari ücreti 10 bin lira olursa? Devlet verecek. Devlet 2 ay sonra ne diyecek? Doğrudan ve dolaylı vergilerle 'Verin bakalım' diyecek. Özel sektör ne yapacak? O da ürettiği mallara ilave edecek. Hayat yine aynı noktaya gelecek" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Ekonomi

Ahmet Misbah Demircan Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (48)

Abdurrahman Şineğu:

Zaten camiler siyaset meclisi olmuş dini de değiştirdiniz. Kıyamet yakındır

106
59
yanıtYanıtla
mehmet can:

Camiye gittiğin mi var siyaset meclisi diyorsun? Faizin kumarın alkolün haram olduğunu söylemek siyaset mi? Bu kafa başka bir kafa

yanıt46
yanıt33
Ömer:

Amcanın yaptığı siyasi bir durum yok Bakara suresi 276. Ayet gereği konuşuyor; "Allah(c.c), faiz malını mahveder, sadakaları ise artırır (bereketlendirir). Allah(c.c), hiçbir günahkâr nankörü sevmez".

yanıt0
yanıt0
Erkan Can :

Faiz kumar alkol haram demek başka birşey,şuanki batık ekonominin sebebi faizdir demek başka birşey. bilimden uzak oluşumuzdur, bu örümcek ağı dolu kafalardır şuanki kötü durumumuzun sebebi

yanıt0
yanıt0
Israfil yıldırım:

Tipe bak vay arkadaş. bu tipler adamı dinden soğutur. allah bunlardan bizi korusun.

66
70
yanıtYanıtla
Zonguldak’lı Şükrü :

Bir insanın kişiliği ve tipine bakarak, islam diniyle ilişkilendirmen, inancındaki iman yokluğuna kılıf uydurmandan öte bişey yok. Okuyarak dinini öğrenebilirsin, hem soğumaz hemde bilgi sahibi olursun.

yanıt0
yanıt0
Doğrucu Davud:

İşte bu cehalet bizi mahvediyor. Tüm Avrupa tüm Amerika ne diye batmıyor ne diye onlara oh olsun diyemiyoruz. Ne diye bize hep "oh olsun" oluyor. Sarığı takan cübbeyi giyen tüm kainatın bilgisine hakim zannediyor kendini

55
43
yanıtYanıtla
Gökhan Gül:

Arkadaş, sen sömürü düzenini kurmuş, seni faizli sisteme mahkum eden, bu sistemin sahiplerinin ne diye batmıyor bunlar diye mi soruyorsun? Bence siz olayı henüz anlamamışsınız....

yanıt2
yanıt0
Kuman:

Doğruya doğru! Burada hocaya cahil diyen kendisi cahil! Faiz bataktir devlette olsa batar şahıs da batar

48
47
yanıtYanıtla
Yakup Vural:

Suçluyu faiz sanıyorlar ya ne diyim? Hocam suçlu biziz biz. üretmiyoruz. Petrolümüzde yok havadan ihraç edecek bir şeyler olsun kendimize de yetmiyoruz. Mercimeği Kanada dan yerken faiz mi işliyor?

60
20
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title