Haberler

İhlas Mağazası Baraj Yolu'nda

Güncelleme:

İhlas Mağazası, Adana'da aynı gün 2 mağaza açılışını birden yaptı.

İhlas Mağazası, Adana'da aynı gün 2 mağaza açılışını birden yaptı. Mağazalar, düzenlenen törenle kapılarını vatandaşlara açtı.

İhlas Pazarlamaya ait Seyhan İlçesi Cemal Gürsel Caddesindeki yenilenen şube ve Baraj Yolu üzerindeki yeni mağazası düzenlenen törenle açıldı. Törene İhlas Pazarlama Adana Bölge Müdürü Cumali Geleri ile birim müdürleri ve mağaza yetkilileri katıldı. Birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı mağaza, kurdele kesimi ve duanın ardından kapılarını vatandaşlara açtı.

Mağazanın açılışında konuşan İhlas Pazarlama Adana Bölge Müdürü Cumali Geleri, "Bugün üçüncü şubemizi açıyoruz. İhlas Mağazası'nda yeni mottomuz güvenle al, huzurla öde. 2020 yılı içerisinde İhlas Pazarlama Genel Müdürlüğü'müzün 100 mağaza projesinde biz 3 mağaza ile yer alıyoruz. Bugün 91.mağaza açılıyor. 2021 yılı içerisinde de 150 mağaza projemiz bulunuyor. Bizlerde yine ilçelerimizde 3 mağaza ile bu projede yer alacağız. Yeni mağazalarımızın en büyük özelliği, dünya markası ürünleri bulunduruyoruz. Ürün çeşitliliğimizi çok ciddi anlamda yeniledik. Cep telefonundan bilgisayara, şofbenden termosifona, tabletten televizyona yüzlerce ürünü müşterimiz en güzel şartlarda alabiliyor. Müşterilerimizle sürecimiz alışveriş süreci değil, dostluk süreci devam ediyor. Bu ürünleri alan müşterilerimiz yıllarca kendileri kullandığı gibi daha sonra da ailelerine güvenle önerebildiği bir mağaza" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Seyhan İhlas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title