Haberler

Hurma fiyatları 100 ile 250 TL arasında

Güncelleme:

Samsun'da hurma fiyatları 100 TL ile 250 TL arasında değişiyor.

Samsun'da hurma fiyatları 100 TL ile 250 TL arasında değişiyor.

Ramazan ayına kısa bir süre kala Samsun'da hurma fiyatları netlik kazandı. Hurmalar kalite ve boyutuna göre ücretlendiriliyor. Samsun'da en ucuz hurma 100 liradan, en pahalı hurma ise 250 liradan satılıyor.

Afaki bir artış yok

Vatandaşların genelde fiyatı 200 TL olan büyük boya yakın Medine ve Kudüs hurmalarına ilgi duyduğuna değinen esnaf Salih Özdemir, "Hurma fiyatları geçen seneye göre fazla değişmedi. Maliyetler artsa da döviz çok yükselmediği için afaki bir artış yaşanmadı. Geçen sene de en düşük hurmanın kilosu 100 TL'ydi, bu sene de 100 TL'ye hurma var. Güncel fiyatlara bakarsak en büyük boy Medine mebrum hurması 250 TL, Kudüs hurmasının da büyük boyu 250 TL. Sugay hurma dediğimiz şeker hastalarının tükettiği hurmanın kilosu 180 TL. Hudri hurmasının kilosu da kalitesine göre 100-150 TL arasında değişiyor. Vatandaşımız genelde fiyatı 200 TL'ye geçmeyen hurmaları tercih ediyor" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Samsun Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title