Haberler

Çürümeye bırakılan 1971 model otomobili ilk günkü ihtişamına kavuşturdu: Değeri 200 bin lira

Güncelleme:

Bursa'da kaporta ustası, hurdaya atılan araçlara yeniden hayat veriyor. Hurdaya ayrılan 1970 model Chevrolet Impala otomobili ilk günkü ihtişamına kavuşturan usta, "Restorasyona göre bu araçların fiyatları değişiyor. 150 bine de var 1 milyon liraya da. Bu gördüğünüz Impala ise 200 bin lira" ifadelerinde bulundu.

Yıllardır kaporta ustalığı yapan Ali Ersöz, hurdaya atılan araçlara adeta hayat veriyor. Üretildiğinde dünyada büyük bir ilgi duyulan ama daha sonra hurdalığa kaldırılan otomobilden otobüse, kamyondan limuzine birçok araç Ersöz'ün ustalığı ile göz kamaştırıyor.

"VAKTİ ZAMANINDA ÇOK AZ ÜRETİLMİŞ"

Ali Ersöz'ün ellerinde yeniden yollara çıkan araçlardan bir tanesi de 1970 model Chevrolet Impala oldu. Görenlerin dikkatini çekmeyi başaran otomobili 2 sene gibi bir sürede topladıklarını belirten Ersöz, "Bu otomobiller vakti zamanında çok az üretilmiş. Şu anda meraklıları çok, ancak piyasada yok. Biz ise hurdalıkta bulduğumuz bu araçları restore edip, klasik araç severlerin beğenisine sunuyoruz. Bu aracın özellikleri, V8 otomatik Chevrolet. Bize geldiğinde iyi durumda değildi. Ancak kullanılacak vaziyete değildi. Biz gereken restorasyonuna yaparak kullanılacak hale getirdik" dedi.

Çürümeye bırakılan 1971 model otomobil ilk günkü ihtişamına kavuşturdu: Değeri 200 bin lira

FİYATLAR ARACIN ÖZELLİĞİNE GÖRE DEĞİŞİYOR

Restorasyonun vatandaşların beğenisine göre değiştiğini belirten Ersöz, "Bu işin ucu açık. 150 bin liraya da bulabilirsiniz, 1 milyona da. Yani aradığınız aracın özelliğine göre fiyatı değişir. Bu aracın değeri 200 bin lira civarındadır. Standart görünüme sahip olan bu aracı ayrıca biz özel olarak cabrio modeline çevrilmiştir" şeklinde konuştu.

Çürümeye bırakılan 1971 model otomobil ilk günkü ihtişamına kavuşturdu: Değeri 200 bin lira

Çürümeye bırakılan 1971 model otomobil ilk günkü ihtişamına kavuşturdu: Değeri 200 bin lira

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Chevrolet Ali Ersöz Bursa Haberler

500

Yorumlar (6)

RACO:

geliyo ikiyüzbin lira al bak aşşağı bak al 200 bin ahaaa gördünmü 200ü:)))

2
4
yanıtYanıtla
rok:

fakir oldugunu bukadar belli etme heryerde 200 lira vereyimde git yemek ye bari hayır demezsin eminim . . .

yanıt1
yanıt2
KARA:

HAVA YASTIĞIDA VARMI

1
3
yanıtYanıtla
Kgj:

Az sonra Almıyoruz diyenler buraya da gelirse zaten bu araclar zengin işidir alıp da tüp falan takilmaz bunlara. siz etrafınızda göremeseniz de 80 araçlık kapalı garajı olan milyonlarca koleksiyon hastası insanlar yaşıyor bu memlekette. Ve onlar mecburen yaşamıyor zevkine yaşıyor

3
0
yanıtYanıtla
CORÇ:

O KADAR ETMEEEZ. EN FAZLA 40-50 BİN.

1
1
yanıtYanıtla
bbbb:

bunları aptıranların aklına şaşıyorum ben

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title