Haberler

Halk TV, iş adamı Cafer Mahiroğlu'na satıldı

Güncelleme:

Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın yaptığı Halk TV'nin satıldığı kesinleşti. Kanal, İngiltere'de yaşayan Türk iş adamı Cafer Mahiroğlu'na satıldı.

Halk TV'nin satışına ilişkin tartışmalara son nokta konuldu. Deniz Baykal'ın sahibi olduğu Halk TV, İngiltere'de yaşayan iş insanı Cafer Mahiroğlu'na satıldı. Mahiroğlu'nun ayrıca kanalı İstanbul'a taşınacağı öğrenildi.

Deniz Baykal ve Cafer Mahiroğlu'nun Halk TV'nin satışı konusunda protokol anlaşmasına vardığı iddia edilmiş ve "Halk TV satılıyor mu?" tartışmaları alevlenmişti. Ardından bir youtube kanalına konuk olan Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Serhan Asker, "Kanalın satışıyla ilgili şu an herhangi bir durum söz konusu değil, satılmadı" ifadelerini kullanmıştı. Sürecin sonunda ise Halk TV'nin Cafer Mahiroğlu'na satıldığı kesinleşti.

Halk TV, iş adamı Cafer Mahiroğlu'na satıldı

MAHİROĞLU, FORBES'E KAPAK OLMUŞTU

Uluslararası iş ve ekonomi dergisi Forbes'in Türkiye versiyonu 2016 yıyında Kasım sayında İngiltere'deki Türk işadamı Cafer Mahiroğlu'nun hikayesini kapak yaptı. Forbes dergisi, Mahiroğlu'nun başarı hikayesini 'Türk Kumaşı', 'Yeni Asil Nadir' başlığı ile Kasım sayısında kapağına taşıdı.

Halk TV, iş adamı Cafer Mahiroğlu'na satıldı

CEFER MAHİROĞLU KİMDİR?

1966 Sivas doğumlu olan Mahiroğlu İngiltere'deki Select isimli tekstil firmasının sahibi olarak tanınıyor. İngilizce öğrenmek amacıyla 1980'lerin sonunda İngiltere'ye giden Mahiroğlu, uzun yıllar konfeksiyon sektöründe çalıştıktan sonra, daha önce çalışanı olduğu, konfeksiyon atölyesini satın alarak patronluğua soyundu. 1991 yılında Armondi tekstil şirketini alan Mahiroğlu, Top Shop, New Look, Dorotthy, Perkins, Tesco, Evans gibi bir çok markanın üreticisi konumuna geldi. 2007'de mali krize giren İngiltere'nin ünlü markası Select'i satın alan Mahiroğlu'nun 350'ye yakın mağazası bulunuyor. İngiltere'nin en zengin 100 insanı arasında adı geçen Mahiroğlu batık markaları alması ile ünlü. 2008'de de Markofoni adlı online alışveriş sitesini satın almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Deniz Baykal Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

IHTIYAR:

bakalım eski çizgisi devam etcek mi???

8
20
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Biz düz adamız.Biz de sağa sola kıvırma olmaz.Çizgimiz KIZILELMA...

yanıt76
yanıt1
DİKEN:

TEMENNİMİZ YERLİ VE MİLLİ BİR KANAL OLUR, ÜLKEMİZİN MENFAAT VE ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA YAYIN YAPAR.

17
8
yanıtYanıtla
aklınız nerenizde lan koyunlar:

iran alınca yerli ve milli olmasınımı bekliyorsun bunak!

yanıt0
yanıt0
Ziyaa:

Tamam.

13
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Benim tanidigim ziya sensen senin doğru bir tarafın mi var her yerin yamuk

yanıt3
yanıt3
ziyaa:

Tamam dedik. O kadar.

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

KIZIL ELMA BOŞ İŞLER

2
0
yanıtYanıtla
geçi çobanlarına inanın bize inanmayın:

mollanın ingiliz uşağı proje olduğunu anlamak için ikinci dünya savaşı ve öncesine gitmeniz gerek haberci bozuntuları; buraya göç etmiş mültecilerle konuşun onlar size herşeyi anlatır kör ve akılsız, kullanışlı koyunlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title