Haberler

Gümrük kapısında değeri 100 bin TL olan 18 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

Güncelleme:

Kilis Çobanbey Gümrük Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan bir tırı markaj altına alıp inceleyen ekipler tırın gizli bölmelerine yerleştirilmiş toplam değeri 100 bin TL değerinde 18 adet kaçak cep telefonu ele geçirdi.

Kilis'in Elbeyli ilçesi Çobanbey Gümrük Müdürlüğü ve Çobanbey Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat ekipleri Suriye'den Türkiye'ye giriş yapan bir tırı yakın markaja aldı. Yapılan inceleme sonucunda tırı risk analizi çerçevesinde x-ray taramasına gönderen ekipler tırın içerisindeki bazı bölgelerde yoğun uyarılar aldıktan sonra araç içerisini incelemeye başladı.

Gümrük kapısında 18 adet kaçak telefon ele geçirildi

TIR SÜRÜCÜSÜ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

X-ray cihazının işaret ettiği yoğun bölgeleri inceleyen ekipler tırın içerindeki gizli bölgelere saklanmış olan toplam değeri 100 bin TL olduğu belirlenen 18 adet kaçak cep telefonu ele geçirdi. Telefonlara el konulmasının ardından tır sürücüsü hakkında da Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Elbeyli Türkiye Kilis Haberler

500

Yorumlar (2)

x girilmez:

100 BİN NE YAHU

0
0
yanıtYanıtla
Bünyamin İNAN:

Güldürmeyin adamı :D Cesur olup, Milyonlarca dolarlık işler yapan ağa babalarının peşine düşün

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title