Haberler

Google, Play Müzik uygulamasını kapatıyor

Güncelleme:

Google, Google Play Müzik'i kapatmaya hazırlanıyor. Google'ın açıklamasına göre müzik servisi Google Play Müzik, eylül ayıyla birlikte bölge bölge kapatılmaya başlanacak. Google Play Müzik kullanıcıları ise içerikleri eylül ayına kadar YouTube Music'e aktarmak zorunda.

Arama motoru devi ABD'li Google, bir uygulamanın daha fişini çekiyor. Buna göre, Google Play Müzik eylül ayı itibarıyla kapatılacak.

Google Play Müzik, Android kullanıcılarının faydalandığı bir uygulama, bir Google hizmetiydi. Android cihazlarına bir ses dosyası atan kullanıcılar, bu uygulama sayesinde dosyalarını oynatabiliyor hatta çalma listesi bile oluşturabiliyordu. Bir nevi Spotify'ın yerel uygulaması gibi çalışan Google Play Müzik, Google'ın açıklamasına göre artık Google mezarlığını boylamak üzere.

GOOGLE PLAY MÜZİK'İN FİŞİ ÇEKİLİYOR

Google, Google Play Müzik için yaptığı açıklama ile hizmetin Eylül ayı itibariyle kapatılmaya başlanacağını duyurdu. Google'ın açıklamasına göre Google Play Müzik bir anda kapatılmayacak. Bunun yerine bölge bölge Google Play Müzik'in erişimi kesilecek. Örneğin; eylül ayından itibaren Yeni Zelanda ve Güney Afrika'da Google Play Müzik kapatılacak. Ekim ayında ise hiçbir ülkede Google Play Müzik kullanılamayacak. Ancak Google bu noktada kullanıcılara bazı inisiyatifler sunacak.

Google, Play Müzik uygulamasını kapatıyor

ARALIK AYINA KADAR VAKİT VAR

Ekim ayına kadar Google Play Müzik'i kapatacak olan Google, aralık ayına kadar ise kullanıcılara yerel dosyalarını taşımalarına imkan tanıyacak. Yani bir Google Play Müzik kullanıcısı, Ekim ayında hizmete erişim sağlayamasa bile Aralık ayına kadar medya aktarımlarını gerçekleştirebilecek. 2020 yılında ise YouTube Music, Google Play Müzik'in yerini alacak.

GOOGLE PLAY MÜZİK İÇİN BİLDİRİMLER YOLDA

Google kullanıcıların dosyalarını aktarmasına ve YouTube Music'e geçmelerine dair bol bol bildirim göndereceğini açıklamasında açık açık dile getiriyor. Bu da yakın bir zamanda Google tarafından bildirim bombardımanına tutulacağınız anlamına geliyor. YouTube Music'e geçerek ve Google Play Music kütüphanenizi YouTube Music'e aktararak hem bildirimlerden kurtulmanız hem de içinizi rahatlatmanız mümkün.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Google Play Store Google Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (10)

GOOGLE ADAM:

Virüs önlemi diye kapanıyo belki yakında açılır

0
16
yanıtYanıtla
Fahrettin Batuhan:

Ben yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum. Ses ve video uygulamalarının birden fazla seçenek olduğundan dolayı kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Farkını yaratacağı kolay kullanımı arayüzü olmasıyla birlikte uygulama içi fiyatlandırması uygun olursa çok beğeni alacağını bilmekteyiz. Üretimin olduğu yerde sebebin sonuca varıldığı ikilemde kalınmadığı konularda mantıken harekete geçildiği sürece basamakların mertebesine çıkılacağına inanıyorum. Allah yardımcımız olsun!

9
4
yanıtYanıtla
Uydurmayın:

Bi şarkı keyfimiz vardı, onu da alacaklar elimizden.

3
3
yanıtYanıtla
1 isi:

.neydi o play music

2
2
yanıtYanıtla
TERMİK SANTRAL:

KAPİTALİZM EN SON SAFHAYA GELMİŞ DURUMDA. . KARL MARX YARDIMCIMIZ OLSUN. İNŞALLAH!!

3
0
yanıtYanıtla
ismail:

bu beni sinir ediyor

0
0
yanıtYanıtla
aaaa:

... kapitalizm?

0
0
yanıtYanıtla
aga:

zaten cok evde internet var cep de kotasiz cok ulke de direk dinle ne gerek var para verip uye olmaya ben direk dinlerim

0
0
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Birer birer eksiliyor masadan dostlar

0
0
yanıtYanıtla
4:

Allah belanızı versin bune ya biktim artik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title