Haberler

Google, İsrail'i protesto eden mühendisi kovdu

Güncelleme:

Google, New York'ta gerçekleştirilen etkinlikte İsrailli bir yöneticinin konuşmasını bölerek "Soykırımı güçlendirecek teknoloji üretmeyi reddediyorum" diyen mühendisi işten çıkardı.

ABD'li teknoloji şirketi Google'ın, New York'ta düzenlenen bir teknoloji etkinliğinde İsrail'i protesto eden mühendisini kovduğu bildirildi.

Google sözcüsü yaptığı açıklamada, hafta başında bir çalışanın şirketin sponsorluğunda düzenlenen resmi bir etkinliğe müdahale ederek sunum yapan bir iş arkadaşının konuşmasını engellediğini belirtti. Açıklamada, "Sorun ne olursa olsun bu davranış kabul edilebilir değil ve çalışanın işine politikalarımızı ihlal ettiği için son verildi" ifadesi kullanıldı.

İSRAİLLİ YÖNETİCİNİN KONUŞMASINI BÖLMÜŞTÜ

Pazartesi günü New York'ta gerçekleştirilen etkinlikte bir Google Cloud mühendisi, "Soykırımı, apartheid'i veya gözetlemeyi güçlendirecek teknoloji üretmeyi reddediyorum" diyerek İsrailli bir yöneticinin konuşmasını bölmüştü.

Kaynak: AA / Ekonomi

New York Google İsrail Teknoloji Dünya Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

birgörüş:

goggle onlara hizmetar olmazsan onların kölesi olmazsan kovar... İnternette arama motoru olarak sadece gogle yok. Yandex de var. yerli alternatif yaani var

17
2
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Bütün tarama motorları israel kontrolünde adamlar super çalışıyor

yanıt6
yanıt3
tamer topaloglu:

Alternatifleri de satınalıyorlar

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title