Haberler

Ezine Gıda İhtisas OSB, 'Çanakkale Yeşil Sanayi Ekosistemi Projesi'ne dahil oldu

Güncelleme:

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, 'Çanakkale Yeşil Sanayi Ekosistemi Projesi' kapsamında seramik, demir çelik ve ton balığı sektörlerinde faaliyet gösteren özel şirketlerin bulunduğu konsorsiyuma katıldı.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, 'Çanakkale Yeşil Sanayi Ekosistemi Projesi' 3. Odak Grup Toplantısı çerçevesinde, seramik, demir çelik ve ton balığı üzerine faaliyet gösteren özel şirketlerinde bulunduğu konsorsiyuma dahil oldu.

'Çanakkale Yeşil Sanayi Ekosistemi Projesi' çerçevesinde düzenlenen 3. Odak Grup toplantısına seramik, demir çelik ve ton balığı üzerine faaliyet gösteren özel şirketlerin temsilcileri, Ezine Gıda İhtisas OSB Müdürü Alper Altınok'da katıldı. Toplantı da, Ezine Gıda İhtisas OSB'de konsorsiyuma dahil oldu.

Toplantıda, Sanayide Yeşil Dönüşüm konusunda bilgiler verildi. Toplantı konsorsiyum üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ve bir sonraki toplantının planlanması ile sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Demir Çelik Çanakkale Ezine OSB Çevre Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title