Haberler

Eski Elektronik Aletler Ormana Dönüşecek

Ankara adlı sistemi Türkiye'ye taşıdıklarını söyledi.

Ankara adlı sistemi Türkiye'ye taşıdıklarını söyledi. Telefon, televizyon gibi birçok eski elektronik cihazın internet yolu ile satıldığı sistem ile Mehmetçik Vakfı, İlgi Otizm Vakfı, Altı Nokta Körler Derneği ve kadın derneklerinin bulunduğu Türkiye'nin önde gelen yardım kuruluşlarına destek olunabilecek.

Cömert, evlerde kullanılmayıp, depoya atılan birçok elektrik cihazının bulunduğunu ifade ederek, "Bunların da çevreye çok zararlı etkileri var. Bu cihazlar sadece evimizin bodrumunda değil, iş yerlerinin depolarında da öylesine duruyor. Örneğin bir iş yeri toplu bilgisayar alımı yapıyor ve bu bilgisayarları sürekli yeniliyor, eskileri ise depolara atılıyor.Evinizde ya da iş yerlerinde depoya attığınız cihazlarınızı bu sistemle ikincirotasyor.com adlı internet sitesine girerek satabileceksiniz. Ayrıca sattığınız cihazların ister parasını alabileceksiniz, isterseniz de bir yardım kuruluşuna bağışlayabileceksiniz. Bu işlemlerin yanısıra sattığınız telefon ile hepsiburada.com ve GENPA, Barış Ticaret, Başarı Ticaret Şirketi'nden hediye çeki alabileceksiniz" dedi.

Cömert, öte yandan cihaza biçilen miktarın istenilen bir kısmı ile de ağaç dikilebileceğini ifade etti. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title