Haberler

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası 3. Çalıştayı Hazırlıkları Devam Ediyor

Güncelleme:

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından düzenlenecek olan '3. Erzurum Çalıştayı'nın hazırlıkları devam ediyor. Çalıştay kapsamında yapılan toplantıda, çalıştayın koordinatörlüğünü yapan ETSO İş ve Endüstri İlişkileri Uzmanı Mehtap Yarbaşı, katılımcılara bilgi verdi. Çalıştayda, şehrin potansiyeli, fırsatları, eksik yönleri ve göçün önüne geçecek projelerin objektif bir bakış açısıyla ele alınacağı belirtildi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından düzenlenecek olan, '3. Erzurum Çalıştayı'nın hazırlıkları devam ediyor.

Çalıştay kapsamında, ETSO Meclis Salonu'nda düzenlenen, '3. Erzurum Çalıştayı Oda Organları Hazırlık Toplantısı'na; ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Meslek Komitelerinin başkanları ile ilgili komisyon üyeleri katıldı. Toplantıda, çalıştayın koordinatörlüğünü yapan, ETSO İş ve Endüstri İlişkileri Uzmanı Mehtap Yarbaşı, hazırlık süreçleri ve bu kapsamda yapılan anketlerle ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıda konuşan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, 3. Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu toplantısının Erzurum'un gelecek vizyonuna ışık tutacak önemli bir etkinlik olacağını ifade ederek, çalıştayda; şehrin potansiyeli, fırsatları, eksik yönleri, şehre değer katacak ve göçün önüne geçecek proje ve çalışmaların neler olabileceğinin objektif bir bakış açısıyla ortaya koyulacağını dile getirdi.

Erzurum'un meselelerinin çözüme kavuşturulmasında istişare ve ortak aklın önemine vurgu yapan Başkan Özakalın, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu kültürü şehrin tamamına yaymak için çaba gösterdiklerini belirterek şunları söyledi; "Biz ETSO olarak, şehrimizin ekonomik ve sosyal yönden gelişip kalkınması, sanayileşmesi ve hak ettiği seviyeye ulaşması için ortak akıl ve istişareyi her zaman ön planda tutuyoruz. Sorumluluk anlayışı ve aidiyet duygusuyla şehrimizin dinamiklerini harekete geçirip memleketimizin sorunlarını ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde çözme gayretimizi sürdürmeliyiz. Odamızın bu anlamda gösterdiği çabaların paydaşlarımızda da karşılık bulması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Çalıştayımıza katkı sunan bütün kurum temsilcilerine, Odamız organlarında ve komisyonlarda görevli tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Toplantının sonunda katılımcılara sertifikaları verildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ticaret Ve Sanayi Odası Erzurum Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title