Haberler

Eminönü'nde Sivil Trafik Polisleri Taksilere Cezalar Kesti

Güncelleme:

Eminönü'nde yapılan denetimlerde sivil trafik polisleri, kurallara uymayan ve yolcu seçen taksilere toplamda 2 bin 180 TL ceza kesti. Ceza yiyen bir taksici ise olayı görüntüleyen gazeteciye kötü niyetli olduğunu iddia etti.

Eminönü'nde kemer takmayan taksicilere ceza yağdı

Ceza alan bir sürücü olayı görüntüleyen gazeteciye, "Maksadınız, taksicileri kötülemek" dedi

İSTANBUL - Eminönü'nde sivil trafik polislerinin yaptığı denetimlerde, yolcu seçen ve kurallara uymayan ticari taksi sürücülerine toplam 2 bin 180 TL ceza kesildi. Ceza alan bir sürücü olayı görüntüleyen gazeteciye, "Maksadınız, taksicileri kötülemek" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri tarafından Eminönü'nde ticari taksilere yönelik denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde taksilerin ve sürücülerin evrakları kontrol edildi. Eminönü İskele önünde gerçekleştirilen denetim boyunca 5 taksi sürücüsüne kemer kullanmamaktan ötürü kişi başı 436 liradan toplamda 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

Ceza yiyen taksi sürücülerinden biri denetimi görüntüleyen gazeteciye, "Maksadınızı biliyoruz, amacınız taksicileri kötülemek. İstediğiniz kadar uğraşın hiçbir şey yapamayacaksınız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Eminönü 3.Sayfa Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title