Haberler

Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever Mersin'de

Güncelleme:

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, bakan yardımcılığı görevinin ne kadar olumlu, ne kadar zor ve sorumluluk gerektirdiğinin farkında olduğunu söyledi.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, bakan yardımcılığı görevinin ne kadar olumlu, ne kadar zor ve sorumluluk gerektirdiğinin farkında olduğunu ifade ederek, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakanımız Zafer Çağlayan beni bu göreve getirerek Mersin'e ne kadar önem verdiklerini göstermişlerdir" dedi.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Mersin'e gelen Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Mersin Valiliği'ni ziyaret etti. 3 günlük programı kapsamında ilk olarak Mersin Valiliği'ni ziyaret eden Sever'i, Valilik girişinde Mersin Vali Vekili Turgut Serimer karşıladı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette vali yardımcıları ile merkez ilçe kaymakamları da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Vali Vekili Turgut Serimer, Ekonomi Bakan Yardımcılığı görevine yeni atanan Mustafa Sever'e hayırlı olsun dileklerini sundu. Serimer, 9 vali yardımcısı ile 4 merkez ilçe kaymakamı ve 9 ilçe kaymakamıyla Mersin'e hizmet verdiklerini kaydetti.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever ise bugüne kadar Ankara'da bir Mersinli, bir bürokrat olarak hem kendi üstlenmiş olduğu görevleri layığı ile yerine getirmek hem de Mersin'in çeşitli meseleleri ile yakından ilgilenme gayreti içerisinde olduğunu söyledi. 12 Haziran genel seçimlerinden elde ettiği bilgi birikimi ve deneyim sonrasında siyasete atıldığını ifade eden Sever, "12 Haziran seçimlerinde çok güzel bir süreç yaşadık. Tabii ki, burada biz elimizden geleni yaptık. Mersin'de gerçekten yapılan çalışmalarla güzel bir netice elde ettik. Bundan sonra da inşallah Sayın Bakanımız Zafer Çağlayan'ın önderliğinde dev adımlarla ilerleyecek hizmet kervanında inşallah daha büyük çalışmalarda yer almaktan dolayı son derece memnunum, mutluyum. Ben burada Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakanımız Zafer Çağlayan'a, böyle bir görevi bana layık gördükleri için bana duydukları bu itimat için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın kendisini Bakan Yardımcılığı görevine atayarak Mersin'e ne kadar önem verdiklerini gösterdiklerinin altını çizen Sever, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu tabii ki beni çok onurlandıran, mutlu eden bir görev. Bu görevin Mersin'le çok daha yakından ilgilenmek, çok daha fazla hizmet noktasında katkı sağlamak amacıyla bana tebliğ edildiğini düşünüyorum. Bu görevin ne kadar olumlu olduğunun, ne kadar zor olduğunun ve sorumluluk gerektirdiğinin farkımdayım. İnşallah bu sorumluluk içerisinde onlara layık olacak şekilde çok yoğun bir çalışma içerisinde olacağım. Burada bütün hemşerilerimden ricam, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de inşallah desteğinizi artırarak devam ettireceksiniz."

Sever, Mersin'de Vali Hasan Basri Güzeloğlu başta olmak üzere herkesle hizmet noktasında çok yakın bir işbirliğinde ve diyalog içerisinde olacaklarının altını çizerek, "Mersin'e yönelik yatırımları ve işleri inşallah çok daha hızlı bir şekilde neticelendirmek ve bir sorun olduğunda bu sorunu çözmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Allah utandırmasın diyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Turgut Serimer Mustafa Sever Çağlayan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title