Haberler

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'ün kişisel serveti ortaya çıktı

Güncelleme:

ABD siyasetine girmeye hazırlanan Dr. Mehmet Öz'ün serveti ortaya çıktı. Öz'ün sahip olduğu evlerin değerinin 5 milyon ila 25 milyon dolar arasında değiştiği bilgisi edinilirken, sahip olduğu çiftlikteki ineklerin 500 bin dolar olduğu aktarıldı.

Cumhuriyetçiler adına Pennsylvania'da senatörlük koltuğu için diğer cumhuriyetçi adaylarla yarışan Dr. Öz'ün servetinin detayları paylaşıldı. Senato'da bir koltuk elde etmek için çalışmalara başlayan Dr. Öz'ün kişisel servetinin 76 milyon dolar ile 300 milyon dolar arasında olduğu açıklandı.

ÇİFTLİĞİNDE BULUNAN İNEKLER 500 BİN DOLAR DEĞERİNDE

Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'nde sayısız ev ve hisse senedine sahip olan Öz'ün servetinde en dikkat çeken nokta ise inekleri oldu. Dr. Öz'ün geçen yıl Okeechobee'de bir sığır ve inek çiftliği satın aldığı duyurulurken buradaki ineklerin fiyatlarının da 500 bin dolara kadar çıktığı belirtildi.Öz'ün Palm Beach'te 5 milyon ile 25 milyon dolar arasında değere sahip bir evi olduğu da kayıtlara geçti.

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'ün kişisel serveti ortaya çıktıMehmet Öz

SEÇİLİRSE EN VARLIKLI ÜYELERDEN BİRİ OLACAK

New York Times gazetesinde yer alan haberde, Öz'ün seçilmesi durumunda senatoda bulunan en varlıklı vekillerden biri olacağına vurgu yapıldı. Gazete konu hakkında "Eğer seçilirse Öz, Senato'nun en varlıklı üyelerinden biri olacak. Şöhreti ile birlikte seçim yarışında kişisel servetini de kullandı. Dr. Öz geçen yıl kendi cebinden 5.3 milyon dolarlık harcama yaptı ve daha fazla harcama da yapabilir" ifadelerine yer verdi.

TÜRK VATANDAŞI OLMASI TEPKİLERE YOL AÇMIŞTI

Senatoya girmek için çalışmalara başlayan Mehmet Öz'e ABD halkı büyük tepki göstermişti. Öz'ün Türk vatandaşı olması ve askerlik görevini Türkiye'de yapmış olması büyük tartışmalara yol açmıştı. Öte yandan Mehmet Öz konu ile ilgili yaptığı açıklamada seçilmesi halinde Türk vatandaşlığından çıkacağını belirtmişti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Mehmet Öz Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (5)

erman genç :

Çıkda kurtulalım vatandaşlıktan Adından başka neyin Türk senin tipin bile Abd ye kaymış,,, Öz aşağı Öz yukarı bıktık ya memlekete ne faydası olduda senede 10 kez anılır bu adam

68
31
yanıtYanıtla
burakk:

Aslında rahmetli babası Dr. Mustafa Öz memleketine (Konya-Bozkır) büyük bağışlar hizmetler yapmış, sağlık alanında ülkemizde faydaları dokunmuştur.

yanıt9
yanıt0
İsmail Çakmur:

Şaka mı adam yılların vermiş emek vermiş çalşmış az bile Allah daha çok versin

45
15
yanıtYanıtla
OKUR:

amerikada seçime girebilmek için kimliğinden yani türkl ğünden vazgeçen bu adam beni hiç ilgilendirmiyor

33
14
yanıtYanıtla
burakk:

Bir insan ruhu ile bir vatana bağlı değilse resmi kayıtlarda vatandaş olmasının bir önemi yoktur. ABD ye hizmet için yemin edeceksen zaten iş bitmiştir. Hayat onun hayatı

33
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title