Haberler

Denizden istavrit fışkırdı, 500 kasa balıkla kıyaya döndüler

Güncelleme:

Zonguldak'ta Kozlu ilçesinde gece saatlerinde denize açılan balıkçılar, yüklü miktarda istavrit avladı. Balıkçılar karaya 500 kasa istavritle dönerken, mezatta kasanın tanesi 250-300 TL arasında alıcı buldu. Balıkçılar ise istavritin kilosunu 25-30 TL'den satıyor.

Kozlu İlçesinde dün gece saatlerinde deniz açılan balıkçılar, 500 kasa istavrit yakaladı. Balıkçılar, yakalandıkları istavrite sabah saatlerinde kıyaya çıkartarak mezat usulü satışa çıkardı. İstavritlerin kasası 250-300 TL alıcı buldu. Diğer yandan tezgahlarda ise istavrit kilosu 25-30 TL satışa çıkarıldı.

"ŞU ANDA SADECE İSTAVRİT VAR"

Balıkçı Çağrı Eliyazıcı, "Bugün kasa kasa istavrit tutuldu. Kayıklarda 250'şer kasa istavrit var. Zonguldak'ın bereketinde artma yaşadı. İnşallah halkımız bol miktarda uygun balık sunacağız. Bunlar mezat usulü satılacak. Ortalama kasası 250-300 TL arası satılır. Tezgahlarda ise 25-30 TL arası satılır. Şu anda sadece istavrit var. Hamsi kendini kaybetti. Biranda istavrit bolluğu oldu. Bütün kayıklar Zonguldak'a geldi. Şuanda bütün kayıklarda 300-500 kasa arası balık var" dedi.

İstavrit avından görüntüler;

Denizden istavrit fışkırdı, 500 kasa balıkla kıyaya döndüler

Denizden istavrit fışkırdı, 500 kasa balıkla kıyaya döndüler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Zonguldak Kozlu Haberler

500

Yorumlar (2)

Yazıkk:

Çarşıya pazara git küçük parmak kadar hepsi bir Allah ın kulu da demiyor ki bu ney bü ülkede gerçekçi denetleme O fır. Hep fasa fiso dan denetleme...

20
2
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Kuruttunuz lan denizi...

13
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title