Haberler

Demirel: "Piyasalar Güven Ortamı İstiyor"

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Demirel, piyasaların güven ortamı istediğinin altını çizdi.

Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile YTSO'yu ziyaret etti. YTSO Başkanı Tahsin Becan, yeni oda binasının proje çalışmasının sürdüğünü, 2 proje arasından birini seçeceklerini söyledi. Ülkedeki hükümet arayışları ve erken seçim konusunun açılması üzerine söz alan Milletvekili Demirel ise, "14 yıldır AK Parti hükümeti sayesinde ülkede bir güven ortamı oluştu. Ancak 7 Haziran seçimleri sonrasında ortaya çıkan tablo ve sonrasındaki gelişmeler istikrara ne kadar çok ihtiyaç olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Piyasalar artık bir an önce hükümetin kurulmasını ve güven, istikrar ortamının sağlanmasını istiyor. Herkes bu ülkeye koalisyonların bir faydasının olmadığını biliyor. Bir an önce hükümet kurulmalıdır" dedi.

İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise, YTSO'nun şehrin gelişimindeki önemine vurgu yaparak, "YTSO Yalova'nın gelişiminde rol oynayan önemli faktörlerden birisidir. Maksadımız önümüzdeki 4 yıl içerisinde bir kaç OSB'yi hizmete sokmak ya da son aşamaya getirmektir. Yine bir vakıf üniversitesinin Yalova'ya kazandırılması gereklidir. Bunları yaparken YTSO'nun da bizimle birlikte hareket etmesini çok önemsiyoruz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Fikri Demirel Ak Parti Yalova Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title