Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kahtalılara istasyon müjdesi: Talimatımı vereceğim, bu sorunu çözeceğiz

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde düzenlenen mitingde, ilçeye istasyon yapılacağı müjdesini verdi. Erdoğan, "Bir pankart çok dikkatimi çekti. O da istasyon talebiniz var. İçişleri bakanıma da söyledim, ulaştırma bakanım da yanımda. Ona da talimatımı, buyruğumu vereceğim. İnşallah bu istasyon sorununu çözeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara istasyon müjdesi vererek, "Bir pankart çok dikkatimi çekti. O da istasyon talebiniz var. İçişleri bakanıma da söyledim, ulaştırma bakanım da yanımda. Ona da talimatımı, buyruğumu vereceğim. İnşallah bu istasyon sorununu çözeceğiz." dedi.

ERDOĞAN'DAN KAHTALILARA İSTASYON MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlarla bir araya geldi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahtalılara istasyon müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kahtalılara istasyon müjdesi: Talimatımı vereceğim, bu sorunu çözeceğiz

"İNŞALLAH İSTASYON SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

İlgili bakanlara talimatı vereceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geldiğimde birçok pankart gördüm ama bir pankart çok dikkatimi çekti. O da istasyon talebiniz var. İçişleri bakanıma da söyledim, ulaştırma bakanım da yanımda. Ona da talimatımı, buyruğumu vereceğim. İnşallah bu istasyon sorununu çözeceğiz. Sizlere olan minnettarlığımızı, eser ve hizmet siyasetimizin çıtasını yükseğe taşıyarak tüm aleme göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kahtalılara istasyon müjdesi: Talimatımı vereceğim, bu sorunu çözeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. İlçemizin yeniden ayağa kalkması için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaktan geri durmayacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kahtalılara istasyon müjdesi: Talimatımı vereceğim, bu sorunu çözeceğiz

"6 ŞUBAT'TAN BERİ VERDİĞİMİZ MÜCADELENİN ŞAHİDİ SİZLERSİNİZ"

Bir sene önce tarihimizin en yıkıcı doğal afetlerinden birini yaşadık. 53 bin vatandaşımız hayatını kaybetti. Adıyaman depremde en fazla zarar gören illerden. Ağır kış şartlarına rağmen ilk günden rağmen depremzedelerimize ulaşmak için seferber olduk. Acil ihtiyaçları çözmeye gayret ettik. 6 Şubat'tan beri verdiğimiz mücadelenin şahidi sizlersiniz. Doğrudan 11 ilimizin etkilendiği böyle bir afetin altından kalkmanın kolay olmadığını biliyorsunuz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kahtalılara istasyon müjdesi: Talimatımı vereceğim, bu sorunu çözeceğiz

"DEPREM KONUTLARININ TESLİMİNE DEVAM EDECEĞİZ"

Afet konutlarımızın teslimini yapmaya başladık. Bugün de Adıyaman'da kura ve anahtar teslim törenlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kahta'da toplam 700 deprem konutunu hak sahiplerine teslim ettik. Yeni evlerinin hak sahibi kardeşlerime hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Deprem konutlarının teslimine hız kesmeden devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kahtalılara istasyon müjdesi: Talimatımı vereceğim, bu sorunu çözeceğiz

"BİZ BASİT HESAPLAR YAPAN DEPREM TURİSTLERİNDEN OLMADIK"

Birileri deprem bölgesini seçimden seçime hatırlayabilir. Birileri bunun üzerinden siyaset de yapabilir. Biz böyle basit hesaplar yapan deprem turistlerinden olmadık. 14-28 Mayıs imtihanını alnımızın akıyla vermiştik. Şimdi önümüzde 31 Mart seçimleri var. Bunu da başarıyla verdikten sonra önümüzde sadece icraat yoğunlaşacağımız bir dönem olacak. Allah yolumuzu açık etsin diyorum."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Ekonomi

Adıyaman Kahta Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (37)

Muhammed Gökhan:

tebrikler seçim zamannı :) hatırlanmak güzeldir

300
72
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Reis çay attımı gidemedim yaaa yarın da şeker atar

yanıt144
yanıt36
elmor:

Lütuf buyurdunuz

281
70
yanıtYanıtla
Gerçekçi Olalım:

müjdeeeee.... Ülkemizin tüm sorunları çözüldü....

258
74
yanıtYanıtla
Musa Gerçekçi:

Adama helal olsun. Bu arkada bıraktığı 23 yillik iktidarin zikzaklarına rağmen, bu kadar bir kitleyi toplayabiliyorsa, muhalefetin iyice düşünmesi gerek..

277
44
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Bu Kalabalik Haala Toplaniyorsa , Bu Milletin Kendini Sorgulamasi Gerekk..

yanıt160
yanıt58
Güray Dilli :

Oy yoksa hizmet de yok denilen kitle de alkışlıyor. Ne denirse alkışlamak moda herhalde

yanıt15
yanıt5
Doğrucu vatandaş:

Toplanan kitle gerçek halk değil, teşkilatlardan ve belediyelerden getirilen sallama kitle. Particiler iyi bilirler.

yanıt4
yanıt2
ali taş :

Seçim propakandasında diyor ki bakın iç işleri bakanım, ulaştırma bakanım yanımda. Onlara talimatı vereceem diyor. Yani devletin bütün olanaklarını bu mitinglerde de kullanıyor. Bu durumda muhalefetin kazanma şansı olur mu sizce. Bak Azerbaycan aynı. Adam 93 le aldı seçimi. Sizce muhalefetin kazanma şansı var mı? Bu demokratik mi? Adil mi? Seçimi boşuna yapıyoruz biz. Türkiye 2017 referandumuyla yıkıldı. GÜNAYDIIIIN.

163
71
yanıtYanıtla
Tarih tarih:

Bu ekonomik ortamda iktidar olamayan muhalefeti hiç sorgulamayın.

yanıt7
yanıt2
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title