Haberler

CHP lideri Özgür Özel'den emekliye yüzde 5 ek zam gelmesine ilişkin ilk sözler

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı emekliye yüzde 5 ek zam hakkında açıklamada bulundu. En düşük emekli maaşının 10 bin lira olmasına değinen Özel, "Tayyip Erdoğan, 2024 yılını 'Emekliler Yılı' olarak ilan etti. Ancak, emeklileri açlığa mahkum etti. Erdoğan'ın açıkladığı ilave zam da en düşük emekli maaşını yükselttiği seviye de yetersizdir. Emekliler buna mahkum edilemez. En düşük emekli maaşı asgari ücret olmalıdır" dedi.

CHP lideri Özel, emeklilere gelen yüzde 5 ek zamma ilişkin,"Tayyip Erdoğan, 2024 yılını 'Emekliler Yılı' olarak ilan etti. Ancak, emeklileri açlığa mahkum etti. Erdoğan'ın açıkladığı ilave zam da en düşük emekli maaşını yükselttiği seviye de yetersizdir. Emekliler buna mahkum edilemez. En düşük emekli maaşı asgari ücret olmalıdır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada SSK ve Bağ-Kur emeklisi aylıklarına ilave yüzde 5 artış yapılacağını duyurdu. Yapılan ek artışla en düşük emekli maaşı, 7 bin 500 TL'den 10 bin TL'ye yükseldi.

CHP lideri Özgür Özel'den emekliye yüzde 5 ek zam gelmesine ilişkin ilk sözler

ÖZEL: EMEKLİLER BUNA MAHKUM EDİLEMEZ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı emekliye yüzde 5 ek zam hakkında bir paylaşımda bulundu.

En düşük emekli maaşının 10 bin lira olmasına değinen Özel, "Tayyip Erdoğan, 2024 yılını 'Emekliler Yılı' olarak ilan etti. Ancak, emeklileri açlığa mahkum etti. Erdoğan'ın açıkladığı ilave zam da en düşük emekli maaşını yükselttiği seviye de yetersizdir. Emekliler buna mahkum edilemez. En düşük emekli maaşı asgari ücret olmalıdır" dedi.

CHP lideri Özgür Özel'den emekliye yüzde 5 ek zam gelmesine ilişkin ilk sözler

Haberler.com / Emre İliksiz - Ekonomi

Asgari Ücret Mahkum Mahkum Sözler Zam Finans Yaşam Politika Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (45)

Osman Öner:

Sen önce birlikte kurduğun ortaklığını sorgula

218
550
yanıtYanıtla
Barış Yeşildağ:

Konumuz bunu? Sen acliktan once bi tarafıni kapatmak icin şey al, ama dur şükür dersin memleket pik yapti dersin herseyin var dersin sen soylemeden sana ezberletilen laflari ben yazayım baska cümle uretemeyecekssin evet çok şükür yazacaksin mecbursun

yanıt278
yanıt106
Zonguldak’lı Şükrü :

Ortaklık kurdu diye hak olanı söylemesi haram mı kardeşim. Oy vermek zorunda değilsin. Hatasını ayrı yargılarsın, ama doğrusu varsada hakkını da vermek gerek. Üç yanlış bir doğruyu götürmesin. O kendi sınavı bizim değil.

yanıt267
yanıt50
ekrem celebi :

Isterse abd ile israille ortak olsun.oyum chp ye bundan daha kotu olamaz turkiye

yanıt114
yanıt69
Mevlüt:

Hadilen militan sevici.

126
286
yanıtYanıtla
Ahmet Say:

Sizin zamanınızda memur zam alamıyor du maaş vermiyordunuz şimdi verilen i beğenmiyorlar

97
272
yanıtYanıtla
esrefpasali:

emekli olunca insanlar ev / araba aliyorlardi...kidem tazminati ile,,, amcalarina dedelerine, bi sor derim

yanıt191
yanıt28
mehmet Yılmaz:

sallama

yanıt23
yanıt73
meko:

Ahmet bey cahilsiniz deyince kızıyorsunuz biraz araştırıp yorum yapsanız.

yanıt23
yanıt6
HdhdAlaaddin Coşkun:

Kim işçi emeklisinin yanında ise bizde bu saatten sonra onun yanındayı.10 tl sizin 1 günlük yemek paranız ayıp ettiniz bu ülkenin cefakar emekçisine.

258
67
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title