Haberler

    Chery OMODA, 2023 İlk 6 Ayda 70 Bin 821 Adet İhracat Yaptı

    Güncelleme:

    Chery OMODA, Haziran 2023'deki 14 bin 47 adetlik ihracat rakamı da eklendiğinde, Ocak-Haziran 2023 arasında toplamda 70 bin 821 adetlik toplam ihracat sonucuna ulaştı. İlk 6 ay sonuçlarındaki başarı, markanın yıllık 200 bin adetlik Çin dışı pazarlarındaki satış hedefine yaklaştığının göstergesi oldu. 10 farklı pazarda satışı gerçekleştirilen OMODA'nın en yeni lansmanları, Avustralya ve Malezya'da gerçekleştirildi. Tüm dünyada 10 farklı pazara giriş yapan OMODA, kademeli olarak stratejik bir küresel pazar düzeni uyguladı. Marka, haziran sonu ve temmuz başında, Avrupa, Güneydoğu Asya ve Avustralya'da bir dizi marka ve ürün aksiyonu gerçekleştirdi. OMODA'nın ilk araç grubu İspanya'ya resmi olarak giriş yaptı ve AB pazarına girme yolunda önemli ilk adımı attı. Avustralya'da OMODA, ünlü Gold Coast Maratonu'na sponsor oldu. OMODA, Malezya'da resmi olarak 6 Temmuz'da yerel pazar girişini yaptı. Bu sayede Endonezya'nın ardından Güneydoğu Asya pazarına ikinci defa giriş yaparak varlığını genişletti. OMODA'nın Malezya lansmanı gerçekleştirildi. 2023 yılının ikinci yarısına girerken, OMODA çok satan modelini Malezya pazarına sürüyor. Yeni enerjili araç modeli OMODA 5 EV'nin yollara çıkartılması planlanıyor. Model bu yılın son çeyreğinde küresel çapta satışa sunulacak.

    Chery OMODA, Haziran 2023'deki 14 bin 47 adetlik ihracat rakamı da eklendiğinde, Ocak-Haziran 2023 arasında toplamda 70 bin 821 adetlik toplam ihracat sonucuna ulaştı.

    İlk 6 ay sonuçlarındaki başarı, markanın yıllık 200 bin adetlik Çin dışı pazarlarındaki satış hedefine yaklaştığının göstergesi oldu. 10 farklı pazarda satışı gerçekleştirilen OMODA'nın en yeni lansmanları, Avustralya ve Malezya'da gerçekleştirildi.

    Tüm dünyada 10 farklı pazara giriş yapan OMODA, kademeli olarak stratejik bir küresel pazar düzeni uyguladı. Marka, haziran sonu ve temmuz başında, Avrupa, Güneydoğu Asya ve Avustralya'da bir dizi marka ve ürün aksiyonu gerçekleştirdi. OMODA'nın ilk araç grubu İspanya'ya resmi olarak giriş yaptı ve AB pazarına girme yolunda önemli ilk adımı attı. Avustralya'da OMODA, ünlü Gold Coast Maratonu'na sponsor oldu. OMODA, böylece temmuz ayının ilk haftasında Queensland'deki Gold Coast Maratonu katılımcıları arasında kendini gösterdi. OMODA, Malezya'da resmi olarak 6 Temmuz'da yerel pazar girişini yaptı. Bu sayede Endonezya'nın ardından Güneydoğu Asya pazarına ikinci defa giriş yaparak varlığını genişletti.

    OMODA'nın Malezya lansmanı gerçekleştirildi

    2023 yılının ikinci yarısına girerken, OMODA çok satan modelini Malezya pazarına sürüyor. Yeni enerjili araç modeli OMODA 5 EV'nin yollara çıkartılması planlanıyor. Model bu yılın son çeyreğinde küresel çapta satışa sunulacak.

    Kaynak: Carmedya.com / Ekonomi

    Güneydoğu Asya Avustralya Endonezya Malezya İspanya İhracat Chery Dizi Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title