Haberler

Çameli'nde tapu sevinci

Güncelleme:

Denizli'de imar, değişim, dönüşüm ve 18'inci madde çalışmalarını aralıksız sürdüren Çameli Belediyesi, 202 hak sahibine tapu sevinci yaşattı.

Denizli'de imar, değişim, dönüşüm ve 18'inci madde çalışmalarını aralıksız sürdüren Çameli Belediyesi, 202 hak sahibine tapu sevinci yaşattı.

Yunuspınarı ve Yumrutaş Mahallelerinde yürüttüğü çalışmalarda 273.615 metrekarelik alanda 18. madde çalışmalarını tamamlayan Çameli Belediyesi, 202 hak sahibinin tapularının dağıttı. Tamamlanan çalışmalar çerçevesinde 202 kişiyi ilgilendiren 281 ayrı imarlı parsel ve 52 adet tarım vasfında tapu üretildi. Törene katılan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "1998 yılından bu yana, yapılan imar uygulamaları vatandaşlardan gelen itirazlar nedeniyle bozuluyordu. Hem planlı yapılaşmanın hem de hizmetin önünde engel olan bu sorunu kökten çözüme kavuşturmak için kolları sıvadık, tapu ve mülkiyet sorunu yaşayan her vatandaşımızın derdini ortadan kaldırmak için arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizin hızlı, planlı ve sağlıklı gelişimi için özenli ve yoğun bir çalışma sergiledik" dedi.

Başkan Arslan yeni tapularının hemşehrilerine hayırlı olması temennisinde bulundu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Denizli Çameli Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title