Haberler

Bomba iddia: Erdoğan, İstanbul mitinginde emekliye seyyanen 5 bin TL müjdesi verecek

Güncelleme:

Milyonlarca emekli yüksek enflasyon nedeniyle eriyen maaşlarından dert yanarken Ankara kulislerine düşen bir iddia büyük ses getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Mart Pazar günü düzenlenecek İstanbul mitinginde emekliye seyyanen 5 bin lira müjdesi vereceği öne sürüldü.

Türkiye'de milyonlarca emeklinin maaşları yüksek enflasyon nedeniyle erimeye devam ederken, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Ankara kulislerini hareketlendiren bir iddia ortaya atıldı.

GÖZLER İSTANBUL MİTİNGİNDE

Seçimin kaderinde etkili olacakları yorumları yapılan emekliler için 24 Mart Pazar günü düzenlenecek İstanbul mitinginin ayrı bir önemi var.

SEÇİM İÇİN ÖNEMLİ MESAJLAR ÇIKABİLİR

AK Partililer İstanbul mitingine katılımın seçime dair önemli bir mesaj içereceğini düşünürken, CHP kanadı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vermesi muhtemel müjdelerinin etkili olabileceği yorumunda bulunuyor.

ERDOĞAN'DAN EMEKLİYE BİR MÜJDE DAHA

Kulislere düşen son iddiaya göre ise; Cumhurbaşkanı Erdoğan katılacağı dev mitingde emekliye seyyanen 5 bin lira müjdesi verecek.

SEÇİM ÖNCESİ PROMOSYON MÜJDESİ GELMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, maaşlarından dert yanan milyonlarca emekliye promosyon müjdesi vermişti. Erdoğan, "Emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum. Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

İstanbul Ankara Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (137)

haksız mıyım:

biz senden razıyız Allah da razı olsun. müslüman insanlar biliyor yaptıklarını. bugün idlibde, suriyede 1 milyona yakın zavallı insan, kardeşimiz erdoğanın iktidarında türkiyenin himayseinde, esad katilinden canını koruyor, karnını doyuruyor. bunu 'iman edenleri kardeş' bilenler anlar. daha niceeee hizmetleri varken 3 kuruşa erdoğanı satamam

354
4303
yanıtYanıtla
ahmet zengin:

BÜYÜK ADAMSIN AMA ADAMIN OLMADIĞI YERDE

yanıt496
yanıt118
no NAME:

once evin tiçindeki kardeslerıne bakda sonra komsunun kardeslerine bak .. heryerden sen cıkıyorsun trol biraz onurlu olmayı dene. vatandas mutsuz ve umutsuz.. dünya sana güzel !!ihaleler yada avanta mı kapıyorsun ne

yanıt464
yanıt74
SeyYah Saruhanli:

sen razısın biz degiliz makarnacı yedin gene makarnı konusuyon

yanıt493
yanıt107
Can null:

Deyiliz

yanıt196
yanıt30
Ömer:

Ben razı değilim 32 yıl prim ödedim, ödenen prim gün sayısı 11690 gün, yaş 61, maaş 10 bin TL. Adaleti sağlamayanları Allah bildiği gibi yapsın.

yanıt431
yanıt44
Nuri Aga:

Şam da savaş var mı zübük.

yanıt219
yanıt19
Can null:

3 kuruşa satma zaten etmez

yanıt139
yanıt26
Erkan Can :

rüşvetin adı müjde olmuş.. doğruları söyleyene terörist diyorsunuz.. bu ülke bu liyakatsizlikle artniyetli yönetimle cahil halkla yine iyi dayanıyor

426
9
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Sen de bu cahil halka dahilsin tabii ki.Şu yazdığın yorum bile senin cehalet dereceni gösteriyor.Niye dersen herkes senin gibi düşünmek senin verdiğin partiye oy vermek zorunda değil.Haa her iktidarın oldugj gibi bu iktidarında eleştirilecek cok yönü var.Gelir dağılımı bozuldu,dengeler altüst oldu ve insanımızın çoğu zor geçiniyor.Peki bunu bu CHP. veya türevleri halledebilir mi.Sistem değişikliği yapılmadan kimse bu konulara çözüm üretemez.Bu günkü yapıyla siyaset çözüm üretemiyor.

yanıt0
yanıt0
Tüm 137 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title