Haberler

Bolu'nun turizm merkezleri sömestirde 128 bin 933 ziyaretçiyi ağırladı

Güncelleme:

Bolu, sömestir tatili boyunca binlerce tatilciyi doğa turizm merkezlerinde ağırladı. Abant Milli Parkı, Gölcük Tabiat Parkı ve Yedigöller Milli Parkı en çok ziyaret edilen yerler oldu. Toplamda 128 bin 933 kişi turistik bölgelere geldi.

Bolu'nun gözde turizm merkezleri sömestir boyunca 128 bin 933 ziyaretçiyi ağırladı.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye'nin gözde doğa turizm merkezlerine sahip olan Bolu, sömestir boyunca binlerce tatilciyi ağırladı. Tatillerini doğayla iç içe ve karlarla kaplı ormanlarda geçirmeyi tercih eden tatilcilerin en fazla rağbet gösterdikleri yer Abant Milli Parkı, Gölcük Tabiat Parkı ve Yedigöller Milli Parkı oldu. Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kentteki milli ve tabiat parklarına yarıyıl tatilinde 128 bin 933 kişi geldi.

Tatilcilerin gözdesi Abant oldu

Tatil boyunca, Abant Gölü Milli Parkı'nı 98 bin 339, Gölcük Tabiat Parkı'nı 28 bin 700 ve Yedigöller Milli Parkı'nı bin 530 kişi ziyaret etti. Mudurnu ve Göynük ilçelerindeki Sünnet ve Sülüklü gölleri ile Aladağlar bölgesinde bulunan Göksu ile Kıbrıscık ilçesindeki Karagöl tabiat parkları da toplam 365 kişiyi ağırladı. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Gölcük Abant Bolu Doğa Turizm Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title