Haberler

Black Desert Mobile'ın küresel tanıtımı gerçekleştirdi

Güncelleme:

Pearl Abyss, MMORPG Black Desert Mobile'ın tanıtımını gerçekleştirdi.

Pearl Abyss, MMORPG Black Desert Mobile'ın tanıtımını gerçekleştirdi.

Video oyun geliştiricisi Pearl Abyss, 4,5 milyon ön kayıt rakamlarına ulaşan Açık Dünya Aksiyon MMORPG Black Desert Mobile'ın tanıtımı gerçekleştirdi. Kore, Japonya ve Tayvan'da başarılı bir şekilde açılışını gerçekleştirdikten sonra yakın zamanda belirli ülkelerde ön tanıtıma giren Black Desert Mobile'ın, tüm dünya çapındaki maceracılara oyun deneyimleri sunmaya devam ettiği bildirildi.

Oyun aksiyon dolu savaş sistemi, karakter özelleştirme seçeneklerinin yanı sıra, Pearl Abyss'in kendi oyun motoru Black Desert Engine'i kullanarak en gelişmiş grafikleriyle Black Desert IP'sini mobil platformlara optimize ettiği bildirildi. Oyunun artık İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, Rusça, Tayca ve Endonezce dil desteği sayesinde maceracılara daha gelişmiş bir erişilebilirlik imkanı sağladığı aktarıldı.

Oyun hakkında şu bilgiler verildi: "Oyuncular yeni bir maceraya başlamak için Warrior, Ranger, Giant, Witch ve Valkyrie sınıflardan birini seçerek 'Maceracı' unvanını alabilir. Ayrıca görevler aracılığı ile çeşitli oyun içi içerikleri ve fonksiyonlarının tadını çıkararak, karakterlerinin seviyelerini yükseltebilirler. Ayrıca maceracılar, bireysel oyunun dışında, Ramones Savaş Arenası, 3: 3 PvP modu vs. çoklu modda oynanabilen içeriklere katılım sağlayabilir ve toplama, balıkçılık, üretim, ticaret, boyama gibi yaşam içeriklerini de deneyimleyebilirler. Kara Ruh Modu, mobil uygulama tamamen kapalıyken, bile internet bağlantısı olmadan da maksimum 3 saat boyunca EXP ve ödül elde edebilmeyi sağlayan başka bir özellik olarak karşımıza çıkıyor". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Tayvan Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title