Haberler

Toptancıya mı, vatandaşa mı yaradı? '1 alana 1 bedava' kampanyası rafları boşalttırdı

Güncelleme:

Bisküvi ve gofretlerde '1 alana 1 bedava' kampanyası yapan bir süper marketin raflarında ürün kalmaması görenleri şaşırttı. Ürünlerin tüketici tarafından değil de toptancılar tarafından boşaltıldığı iddia edildi. Markette bakkal ve büfe sahipleri kuyruk oluşturdu.

Bilinen bir süper market 1 alana 1 bedava kampanyası kapsamında bisküvi, kek, çikolata ve gofretlerde indirim günlerini başlattı.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte indirim kampanyalarına yenilerini ekleyen marketten alışveriş yapanlar,kampanya günlerini yakından takip ediyor.

Bisküvi ve gofret için market rafları boşaltıldı

RAFLARDA ÜRÜN KALMADI

19 Mart 2024 tarihinden itibaren süper market, bisküvi kek, ve gofretlerde aynı üründen alanlara 1 alana 1 bedava kampanyası başlattı. Kampanya sonrası markete hücum eden vatandaşlar raflarda ürün bırakmadı. Sosyal medyanın gündemine düşen bomboş market rafı hakkında birçok yorum yapıldı. Ürünlerin tüketici tarafından değil de toptancılar tarafından boşaltıldığı iddia edildi. Markette bakkal ve büfe sahipleri kuyruk oluşturdu.

En son pandemide böyle bir tablo görülmüştü. Yaşanan bu durum marketin satış tekniği yaptığı, aslında bedava ürün olmadığı ve fiyatın önce yukarı çekilerek böyle bir taktik uygulandığı yönünde yorumları da beraberinde getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Yaşam Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (29)

Emre Alemdar:

Önce yukarı çek sonra 1 bedava yap sonra üründe kampanya var gibi millete kakala bu işin uzmanı Migros soyguncu market

114
47
yanıtYanıtla
Mehmet Acıoğlu:

Aslında bende ilk başta öyle baktım olaya ama gerçekten etiket değişikliği yoktu hatta merak ettin başka markette fiyat kıyasına gittim:)

yanıt38
yanıt1
Bozkurt:

Siyonist bir uygulama ramazan günü çikolata ve gofretle çocuklar oruç tutmasın diye yapılmış sinsi bir plan başka bir şey değil

36
112
yanıtYanıtla
Ramis Tekeci:

Aynen kanka gofret ve çikolata lobisi devrede bir ara jelibon lobisi de aynı tezgahı yapmıştı

yanıt11
yanıt0
Ahmet YILMAZ:

Yani öyle bir kar ediyor ki gerisini siz düşünün.

78
4
yanıtYanıtla
nizamettin izamettin:

aynısını üç harfli market zincirlerinden de bekliyoruz...

75
0
yanıtYanıtla
Hüseyin Yılmaz:

Carfursa

10
40
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

HALK TEMEL GIDAYA ÖNCELİK VERDİĞİNDEN ELLERİNDE PATLAYACAKTI ... MUHTEMELEN SON KULLANMA TARİHLERİ BİTMEK ÜZEREDİR...ALIRKEN DİKKATLİ OLUN....

36
14
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

simdi bunu da alim gucu iyi diye baglarlar ohhh misss.

26
20
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

BAKKAL LARA YARADI

40
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title