Haberler

Bakan Muş'un uyardığı 4 marketten biri daha 419 üründe sabit fiyat uygulamasına geçti

Güncelleme:

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, Türkiye'de en fazla şubeye sahip 4 zincir marketin genel müdürü ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından ŞOK Marketler, ocak ayı boyunca 1000 üründe sabit fiyat uygulamasına geçmişti. ŞOK'un ardından bir açıklama da Migros'tan gelirken, 419 temel ihtiyaç ürünlerinde sabit fiyat uygulamasına geçildiği ifade edildi.

Bakan Mehmet Muş, 26 Aralık 2022'de Türkiye'de en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleri ile bir araya gelip, asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatları ile ilgili uyarılarda bulundu.

ŞOK MARKETLER OCAK AYI BOYUNCA 1000 ÜRÜNDE FİYATI SABİTLEDİ

Bakan Muş'un görüşmesinin ardından 'Şok' isimli market, ocak ayı boyunca 1000 üründe sabit fiyat uygulamasına geçti. 'Şok'un ardından 'Migros' da ocak ayı için sabit fiyat ve sürekli indirim kampanyası başlatıldığını açıkladı.

MİGROS: 3 BİNDEN FAZLA ÜRÜNDE SÜREKLİ İNDİRİM

Marketten yapılan açıklamada, 419 temel ihtiyaç ürünlerinde sabit fiyat, 3 binden fazla üründe sürekli indirim, 23 farklı ürün ailesinden tüm ürünlerde yüzde 25 ile yüzde 50 arasında indirimler uygulandığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Muş Türkiye Migros Muş Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

bekir yapici:

4,5 ay sonra devran degistiginde millete bak bunlar geldi pahalilik dahada artti algisi vererek bu 4 aylik fiyat sabitlemenin acisini cikarmayacaklarinin garantisi varmi?

51
36
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Zincir marketlerin hiç hiri güvenilir değil, işlerine geldiği gibi hareket ederler millet menfaatine iş yapmaz bunlar ..

9
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Fiyatları sabitlediği tarihi , ürün etiketlerine yazsınlar da bilelim ne kadardır zam yapmadıklarını !

4
0
yanıtYanıtla
ferfer:

Seçime kadar bekleyin biz seçildikten sonra ne isterseniz yapın toplantisi:))

2
0
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

1 senede dünyada, bizim ülkemiz kadar şiddetli yükselişler olmamıştır.bize özel bir durum.ne kadar indirselerde 1 senede fazladan kazandıkları bitmez.secim sonrası gene izin verirler fiyatları artırmaları icin.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title