Haberler

Fast food devi ülkeden çekileceğini açıkladı, son kez yemek isteyen Ruslar şubelere koştu

Güncelleme:

Dünyanın önde gelen fast food zincirinden biri olan McDonald's, Ukrayna'yı işgal eden Rusya'daki tüm şubelerini kapatma kararı aldı. Kararın duyurulması üzerine son kez hamburger yemek isteyen Rus halkı McDonald's şubeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Dünyaca ünlü restoran zinciri McDonald's, Ukrayna'yı işgal eden Rusya'dan çekilme kararı aldı. McDonald's'tan yapılan açıklamada, Rusya'da bulunan 850 restoranın geçici olarak kapatıldığı açıklandı. Şirket, Rusya'daki 62 bin çalışanının maaşlarının ödeneceğini belirtti.

RUSYA'DA MCDONALD'S ŞUBELERİ RUSYA'DA UZUN SÜRE KAPALI KALACAK

McDonald's İcra Kurulu Başkanı Chris Kempczinski, McDonald's şubelerinin Rusya'da ne zaman açılacağı hakkında belirsiz ifadelere yer vererek "McDonald's durumu değerlendirmeye ve herhangi bir ek önlem alınıp alınmayacağını belirlemeye devam edecek. Bu karar doğrultusunda, Rusya'daki restoranlarımızı ne zaman yeniden açabileceğimizi tahmin etmek şu anda mümkün görünmüyor. Diğer operasyonel etkilerle birlikte tedarik zincirimizde de aksamalar yaşıyoruz. İnsani durumu da yakından takip edeceğiz." şeklinde konuştu.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Öte yandan Rus halkı alınan kapanma kararının ardından McDonald's şubeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Son kez sevdikleri menüden yemek isteyen insanların görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Vladimir Zelenskiy Vladimir Putin Ukrayna Rusya Dünya Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Cumali:

Tabelayı mcputin yapın gitsin:DDD

40
1
yanıtYanıtla
Ayt Sali:

insan oglu kadar manyak yaratik yok....sanki fast food sizi düsünüyor...birde bekliyorlar ve para veriyorlar....deli olmali

26
5
yanıtYanıtla
TT:

Ne büyük kayıııııııp...

11
4
yanıtYanıtla
Alis Yiğit:

Yemezlerse oleceklermis gibi koşa koşa gelmisler

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title