Haberler

"Yatırımcıyı En İyi Anlayan Banka Olmaya Çalışıyoruz"

Güncelleme:

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, Adana OSB Başkanlığını ziyaretinde, yatırımcıyı en iyi anlayan banka olmaya çalıştıklarını söyledi.

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı'nı (AOSB) ziyaretinde, yatırımcıyı en iyi anlayan banka olmaya çalıştıklarını söyledi.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Vahit Gözek, Zahit Balbay ve AOSB Genel Sekreteri Mustafa Keskin ile birlikte konuk ettiği Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan'a, bölge hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Sütcü, Adana OSB'nin Türkiye'deki en büyük 10 sanayi bölgesi arasında yer aldığını belirterek, "AOSB'miz, mevcut ihracat potansiyeli ile de öne çıkıyor. Adana'daki toplam ihracatın yüzde 50'sini gerçekleştiren AOSB üzerinden, yıllık bir milyar dolarlık ihracat yapılıyor. Bunun yanında bölgemizde tüketilen toplam doğalgaz miktarı, Adana'daki toplam tüketiminin yüzde 41'ini oluşturuyor. Kayıtlı istihdamın yüzde 12'sini bünyesinde barındıran AOSB'mizde yeni yatırımlarla bu oranın daha da artması bekleniyor" dedi.

Adana'nın hızla gelişmesine ve büyümesine paralel olarak iş dünyasının da stratejilerini geliştirerek önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Sütcü, "2023 Lider Ülke Türkiye hedefi doğrultusunda Türkiye'mizin en önemli bankalarından biri olan Vakıfbank'tan finansal konuda sanayicilerimize destek bekliyoruz" diye konuştu.

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ise Adana'nın ihracat rakamlarını ve iş dünyasının gayretlerini takdirle izlediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Vakıfbank olarak biz, yatırımcılarımızın halinden en iyi anlayan banka olmak için çalışıyoruz. Çalışmalarımızdan da her geçen gün olumlu sonuçlar alıyoruz. Adana'nın büyümesinin ivme kazanması için biz neler yapabiliriz, bunu düşünüyoruz. Adana Organize Sanayi üyeleri için yaptığımız çalışmalarımızla daha kolay hale getireceğimize inanıyoruz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Vakıflar Bankası Halil Aydoğan Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title