Haberler

ASO Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kültür ve Turizm Bakanı'na Ziyarette Bulundu

Güncelleme:

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette ASO'nun geleneksel Büyükelçiler Resepsiyonu da gündemdeydi.

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bakan Ersoy'a Ankara sanayisi hakkında bilgi veren Başkan Ardıç, sanayicilerin sorunlarıyla ilgili hazırlanan raporu da takdim etti.

Ziyaretin gündeminde ASO'nun geleneksel hale gelen Büyükelçiler Resepsiyonu da vardı. Başkan Ardıç, 13 Eylül de Etnografya Müzesi'nde 12.'si düzenlenecek resepsiyona Bakan Ersoy'u davet etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ASO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette ASO Başkanı Seyit Ardıç'a Başkan Yardımcıları Mete Çağlayan, Ercan Ata, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Osmanbeyoğlu, İhsan Çetinceviz, Halit Erol, Meclis Üyeleri Mete Özyörük, Berker Bülbüloğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Dinçer de eşlik etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kültür ve Turizm Bakanı Ankara Sanayi Odası Mehmet Nuri Ersoy Seyit Ardıç Ankara Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title