Haberler

ASO Başkanı Seyit Ardıç, Liseli Öğrencilerle Kariyer Gününde Buluştu

Güncelleme:

Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, bir lisede düzenlenen kariyer günü etkinliğinde liseli öğrencilerle bir araya geldi. Ardıç, gençliğin önemine vurgu yaparak başarılı olmaları için tavsiyelerde bulundu.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, bir okulda düzenlenen kariyer günü etkinlikleri çerçevesinde liseli öğrencilerle bir araya geldi.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, bir lisede düzenlenen 'İş Dünyası'nda Başarı' isimli kariyer günü programına katıldı. Burada bir toplum için gençliğin önemine vurgu yapan Ardıç, programın düzenlendiği lisedeki öğrencilere başarılı olmaları için tavsiyelerde bulundu.

"Gençlik bir toplumun ümidi, geleceği ve kıvancıdır"

Burada bir konuşma gerçekleştiren Ardıç, bir ülkenin en büyük zenginliğinin o ülkenin gençleri olduğunu söyleyerek, "Gençlik bir toplumun ümidi, geleceği ve kıvancıdır. Gençlere önem verip ve onların iyi yetişmesine temin eden toplumlar geleceğe daha güvenle bakarlar. Toplumun yükselişi ve gelişimi parlak ve taze zihinlerin geniş hayallerine ve tutkularına bağlıdır. Bu parlak zihinler çalıştığımız çağın sahipleri olan gençlerdir" ifadelerini kullandı.

"İş dünyasının problemi gören, teşhis eden ve o problemi çözen insana ihtiyaç duyuluyor"

Ardıç, iyi yetişmiş insan kaynaklarına sahip toplumların üstün sıfatı alabileceği vurgusunu yaparak, "Dünyada teknoloji çok hızlı bir şekilde değişiyor. Birçok işletme ürünlerini değiştirmese bile üretim proseslerini ayakta kalabilmek için değiştirmek zorunda. Yeni bantlar kuruyor, otomasyon yapıyor, otomatik tezgahlar alıyor, robotlar kullanıyor aksi takdirde hayatta kalamayacağını iyi biliyor. Ama en önemlisi bütün dünyada ihtiyaç duyulan aranan eleman profilini değiştiriyor. Artık iş dünyasının eline çekici ve testereyi alıp iş yapan insanlara değil, problemi gören, teşhis eden ve o problemi çözen insana ihtiyaç duyuluyor" açıklamasında bulundu.

"Her yıl 90 öğrenciye Çanakkale seyahati düzenleyeceğiz"

Ardıç, öğrenciler için Çanakkale seyahati düzenleyeceklerini belirterek, "İlk olarak Mehmet Bey'e sorduk, o da çok mutlu oldu. Bu yıldan başlamak üzere Çanakkale seyahati düzenleyeceğiz. Orada konaklayarak sizleri misafir edeceğiz. Toplamda 90 öğrencimizi her yıl Çanakkale'ye götüreceğiz" diye konuştu.

Ardıç, konuşmasının ardından öğrencilerinin sorularını yanıtlayarak kariyerlerinde başarılı olmaları için cesur olmalarını öğütledi. Programın ardından okul yönetimi tarafından Ardıç'a hediye takdimi yapıldı.

Programa, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç'ın yanı sıra ASO Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Osmanbeyoğlu, Halil Erol ve Burcu Bozkurt da katılım sağladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ankara Sanayi Odası Seyit Ardıç Eğitim Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title