Haberler

Yurtiçi Kargo'dan araç sahiplerine kendi işini kurma fırsatı! Asgari ücretin 3 katı kazanacaklar

Güncelleme:

Yurtiçi Kargo'nun hayata geçirmeye hazırlandığı araç sahiplerinin kargo taşıyıp ek gelir sahibi olacağı proje için resmi başvurular bayramdan sonra başlıyor. Projeye katılanlar, çalışacakları günleri ve saatleri kendileri belirleyebilecek, taşıdıkları kargo adetine göre gelir elde edecek. Taşıyıcılar, asgari ücretin 3 katına kadar kazanabilecek.

Giderek artan kargo ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak bir proje hayata geçiren Yurtiçi Kargo, resmi başvuruları Kurban Bayramı'nın ardından başlayacak olan 'YK Plus'ta araç sahibi olan herkes, kendi işini kurma şansına sahip olacak. 81 ilin tamamında hayata geçirilecek olan 'YK Plus Taşıyıcı' uygulamasına giren kişiler, çalışacakları günleri ve saatleri kendileri belirleyebilecek. Bu uygulamada, kişiler taşıdıkları kargo adetine göre gelir elde edecekler. Buna göre 'Taşıyıcı' uygulamasına giren bir kişi asgari ücretin üç katına kadar kazanç sağlayabilecek.

FARKLI TESLİMAT SEÇENEKLERİ OLACAK

YK Plus projesinin bir diğer uygulaması olan 'Teslim Noktası' ise mahalle esnafının ek gelir kazanmasına imkan verecek. Bu uygulama ile Yurtiçi Kargo müşterileri, farklı bir teslimat seçeneğinden daha yararlanabilecek. Tüketici, 'adrese teslim' seçeneğinin dışında 'teslimat noktası' seçeneğini de kullanabilecek.

Yurtiçi Kargo'dan araç sahiplerine kendi işini kurma fırsatı! Asgari ücretin 3 katı kazanacaklar

MAHALLE ESNAFI DA EK GELİR KAZANACAK

Teslimat noktası seçeneğini kullanan tüketici, uygulamaya dahil olan mahalle esnaflarını sistemde görecek ve kendisine en yakın olan esnafı seçebilecek. Böylece kargosunu istediği zaman giderek mahalle esnafından teslim alabilecek. Uygulamaya dahil olan mahalle esnafı da ek gelir kazanma şansı bulacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Kurban Bayramı Yurtiçi Kargo Haberler

500

Yorumlar (50)

Sinoplu:

ben daha önce bu kargo şirketine baş vurdum. Sinop merkezde. 2018 ve üzeri panelvan arac istediler . 100 binden aşağı arac yoktu. Aracı alıyorsunuz günlük belli bir km zorunluluğu veriyorlar. Aylık mazot dahil 4800tl verdiler. 1800tl gibi yakıt gideri var. Ssk yok kendin kullanacaksın yada şoför tutacaksın dediler. Anlayacağınız 3 bintl elinize para kalıyor. Şimdik 3 asgari ücret kazanma şansı dediniz de , bunlar su vermez adama su.

32
1
yanıtYanıtla
Özcan:

Sevgili sinoplu kardeşim, senin konun ile buradaki farklı. Senden kiralık araç istemişler. Kiralık araçlarda dediğiniz rakam. Yurt içi kargonun burda uygulayacağı, parça başı kargo dağıtımı

yanıt0
yanıt0
Candostu:

Çok işi az paraya yaptırma yöntemi tam.... Piyasaya bakın şirket araçları yenidir en fazla iki yılda bir yenilenir, kiralıklar haşattır birisi gider birisi gelir,... Hamalliyesi çoktur çalışma süresi zamani çoktur... İşin kaymağını şirket yer

yanıt0
yanıt0
Vatandas:

Sakin kardesim, size soforluk deyip, hamallik yaptiracaklar.. 20 KG dan fazla yukler icin extra sigorta olmasi lazim..Ayrica aracinizin sigortasi da problem cikarabilir.. Madem bu kadar yagli is , Kendileri kendi araclariyla neden yapmiyormus kurnazlar ?

12
6
yanıtYanıtla
ztkec:

Ona çalışma o kötü buna çalışma bu kötü sonra işsizlik var e oldu hepimiz gurme olup şehir şehir tadım testi yapalım aaa

yanıt1
yanıt2
İLYAS:

İlşallah bu proje başarıya ulaşır da tüm kargo firmaları için örnek olur firmalar artık arta talebe yetişemiyor vatandaş sıkıntı yaşıyordu . . .

15
2
yanıtYanıtla
tevfik:

Hangi işiniz doğruki bu olsun once adrese kargo teslim etmeyi becerin TÜRKİYE nin kargo şirketleri

12
5
yanıtYanıtla
xLi:

Yıllardır kargo alırım veririm bir kez olsun yanlış ya da geç gelmedi 4 farklı kargo şirketi geliyor evime hepsi hep belirli saatlerde geliyor genelde aldığım günün ertesi günü elimde oluyor. Ön yargılı davranıyorsunuz bakıyorum kargo şirketine googlede 1 puan vermişler fakat bir kez soeun yaşamadım hatta yolda denk geldim iade için evime uzaktı baya adam kendi numarasını verdi pazartesi ara gelip evinden alıyım dedi. Türkiyede olan her şey kötülenir zaten bizim insanımıza amannn demeyi öğrettiler her şeyde bi amaann bulur

yanıt0
yanıt2
Baran:

Yaş yere yatmaz calışanlarını hem şöför hemde kurye olarak kullanıyor iki yerden kazan sağlıyor bence özleme tamamen yk kendi. Cıkarına kullanacaktır calışanlarının hakkını yiyen mesai saatleri dışında calıştıran bir yk esnafa para kazandıracak düşündürücü

yanıt0
yanıt0
Batakçı:

Yurtiçi kargoyu bundan sonra kullanmam, saçma sistem, kayıp kargo patlar.

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title