Haberler

Araç sahipleri dikkat! Motorine gece yarısı 2 lira 55 kuruş zam geldi

Güncelleme:

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısı itibarıyla motorine 2 lira 55 kuruş zam geldi. Fiyat artışıyla beraber İstanbul'da motorinin litresi 44 lira 23 kuruş, Ankara'da ise 45 lira 6 kuruş oldu.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Motorine bu gece yarısından itibarıyla 2 lira 55 kuruş zam geldi.

İSTANBUL'DA MOTORİNİN LİTRESİ 44 LİRA 23 KURUŞ OLDU

Pompaya yansıyan fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 44 lira 23 kuruş, Ankara'da ise 45 lira 6 kuruşa çıktı.

Araç sahipleri dikkat! Motorine gece yarısı 2 lira 55 kuruş zam geldi

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Brent Petrol İstanbul Ankara Zam Enerji Finans Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (20)

Tutankamon Hoca:

Gabarda bilmem kac nbin varil petrol bulduydu ip gibi akıyordu ya olsun ghemde direk işlenmeden kullanabilecek en iyisinden zam geldi ama hala seciliyoresa bu eğitimi sıfırladıklarını halkın proteinsiz kaldıgını gösteri,r

139
7
yanıtYanıtla
necdet:

Petro kimya alanında olan herkes bilir ki Türkiye boyutunda bir ülke için günlük 30.000 varilin hiçbir anlamı yoktur sadece seçim propagandası olur bütün gün kahvehane'de oturan adam için 30.000 rakamı büyük gelir.

yanıt18
yanıt0
Merdan:

Gabarda petrol bulduk yine.

117
6
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Tek çözüm.. golf arabalarının üzerine bir muşamba takmak ve çatısına bir güneş paneli.

52
4
yanıtYanıtla
ismail polat:

uçuyorsun kardeş

yanıt1
yanıt1
ismail polat:

uçuyorsun kardeş petrolmü içtin

yanıt1
yanıt0
Uğur Dindar:

Yazık ya düşceğine artıyor

53
2
yanıtYanıtla
Unal Topcu:

Gabarda değil petrol sadece zam çıkar kazmayin kardeşim gabari rahat birakin

53
1
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Pazartesi gecesi mazota yapılacak olan 1,40 Liralık zam, yoğun istek üzerine 2,55 liraya çıkarıldı.

42
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Gabardaki bulunan petrolün pompaya yansıması

35
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title