Haberler

Arabistan'dan Trabzon'a Direkt Uçuşlar Başlıyor

Suudi Arabistan'dan Trabzon'a direkt uçuşlar 29 Mayıs'ta başlayacak.

Suudi Arabistan'dan Trabzon'a direkt uçuşlar 29 Mayıs'ta başlayacak.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, son yıllarda Arap yarımadasından kente gelen turist sayısında artış olduğunu, geçen yıl gelen Arap turist sayısının 60 bine yaklaştığını kaydetti. Kızılcık, İstanbul üzerinden aktarmalı olarak gelen Arap misafirlerin yolculuğun uzun sürmesinden şikayetçi olduklarını söyledi. Arap turistlerin Trabzon'a direkt uçuşla gelebilmeleri için Türk Hava Yolları (THY) ve diğer yetkililerle görüştüklerini, bunun da sonuç verdiğini belirten Vali Kızılcık, "Riyad'daki turizm acentesi, Trabzon'a ilk charter seferini 29 Mayıs'ta yapacak. Direkt uçuşlarla gelen Arap turist sayısının da 80 bine ulaşmasını hedefliyoruz" dedi.

Bu arada, turizm acentesinin Trabzon'a diğer seferlerini de ile 12 ve 26 Haziran ile 3 Temmuz'da THY uçağı ile yapacağı öğrenildi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Türk Hava Yolları Recep Kızılcık İstanbul Trabzon Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title