Haberler

Erkek giyim markasından yılbaşına özel hediye alternatifleri

Güncelleme:

Erkek giyim markası Altınyıldız Classics, yeni yıl için müşterilerine alternatif özel hediyeler oluşturduklarını duyurdu.

Erkek giyim markası Altınyıldız Classics, yeni yıl için müşterilerine alternatif özel hediyeler oluşturduklarını duyurdu. Birçok alternatif sunulan hediyeler arasında, cüzdan, parfüm, mont, kol düğmesi ve ceket gibi ürünler bulunuyor.

Erkek giyim markası Altınyıldız Classics, yıllbaşına özel hediye alternatifleri oluşturduğunu açıkladı. Markadan yapılan yazılı açıklamada, "Gömlekten ceket ve pantolonlara, trikodan mont ve kabanlara, kravattan kol düğmelerine, bileklikten cüzdan ve ayakkabıya kadar birçok kategoride alternatif hediye imkaları sunuldu. Aynı zamanda stilden ödün vermeden rahatlığı ön plana çıkaran inovatif tasarımları, kolay kırışmayan ve ütü gerektirmeyen Non-Iron gömlekleri hem ofis hem de evdeki çalışma ortamında pratikliği tercih edenler için ideal" denildi.

ÜRÜNLERDE RAHATLIK ÖN PLANDA

Açıklamanın devamında, "Men Of Black kapsül koleksiyonunda yer alan siyahın başrolü üstlendiği sweatshirt modellerinden her tarz pantolon ve ceketlere kadar uzanan parçalar, siyahtan vazgeçemeyen erkelerin beğenisine sunuldu. Gün boyu hareket özgürlüğü sunan Altınyıldız Classics'in 360° koleksiyonunda yer alan pantolon, gömlek ve ceketler, stilinden ödün vermeden rahatlığı ön planda tutanlar için. Ayrıca Altınyıldız Classics'in sezon trendlerine öncülük eden kadife pantolonları, kış kombinlerinin olmazsa olmazı kalın örgü kazaklarından seçerek sıcacık bir yılbaşı hediyesi de hazırlayabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Altınyıldız Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title