Haberler

Alanya Belediyesi Kapalı Otoparkı Ücretsiz Hizmet Vermeye Devam Edecek

Güncelleme:

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kapalı Otoparkı'nın 1 Ekim tarihine kadar ücretsiz hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı. Otoparkın büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan Yücel, vatandaşların erişimini artırmak ve ilgiye kayıtsız kalmamak adına bu kararı aldıklarını söyledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kapalı Otopark, pazar alanı, sinema ve dijital kütüphane projesi'nde yer alan ve bir aydır faaliyette olan kapalı otopark alanının 1 Ekim tarihine kadar ücretsiz hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Otopark alanının büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan Yücel, "Yaklaşık bir buçuk yıldır uzun uğraş ve çabalar neticesinde Cuma Pazarı bölgesindeki kapalı otoparkımızı faaliyete geçirdik ve bir aydır da faaliyette. Açıldığı günden bu yana otopark büyük bir rağbet görüyor. Neredeyse günlük bin araç sirkülasyonuna eriştik. Vatandaşlarımızın hem otoparkımıza erişimini artırmak hem de bu ilgiye kayıtsız kalmamak adına 1 Ekim'e kadar otopark hizmetini vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sunma kararı aldık" dedi.

"2015 yılında ilk göreve geldiğimiz zaman çok katlı otoparkı yapmıştık" diyen Başkan Yücel, "Şu anda katlı otoparkımızı bölge halkı yoğun olarak kullanıyor. Burası, bölgedeki ikinci kapalı otoparkımız oldu. Cuma Pazarı Kapalı Otoparkımız yaklaşık 300 araç ve motosiklete hizmet verebilecek şekilde tasarlandı" dedi.

Tüm projelerimize mutlaka kapalı ve açık otopark yapıyoruz

Kentin otopark ihtiyacının karşılanması ve trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla belediye tarafından inşa edilen tüm bina ve hizmete açılan projelerde açık ve kapalı otopark alanı yaptıklarını belirten Başkan Yücel; "Otopark sorununu çözmek üzere Belediye olarak yaptığımız tüm projelerimizde otopark alanları oluşturuyoruz. Demirtaş Düğün Salonu, Mahmutlar Kültür Merkezi, Konaklı Düğün Salonu, Kestel Düğün Salonu, Belediye Binamız, Salı Pazarı gibi tüm projelerimizde otoparklara yer verdik. Bundan sonrada otopark sorununu çözmek için aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni Kapalı Otoparkımızın herkese hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Alanya Belediyesi Adem Murat Yücel Alanya Belediye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title