Haberler

Aktar mağazasının 19. şubesi Kozlu'da açıldı

Güncelleme:

Zonguldak bölgesinin başarılı iş adamlarından VHP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Akbulut, VHP-Akbaharat mağazalarının 19'uncu şubesini Kozlu'da açtı.

Zonguldak bölgesinin başarılı iş adamlarından VHP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Akbulut, VHP-Akbaharat mağazalarının 19'uncu şubesini Kozlu'da açtı.

Şifalı bitkiler, bitkisel yağlar, bitkisel çaylar, bitkisel kozmetik ürünler, gıda takviyeleri, ekstractlar, kuruyemiş ve baharat alanında hizmet veren VHP Grup, Kozlu'da ki vatandaşları şubesine bekliyor. Açılış törenine VHP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Akbulut ve firma yetkilileri, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, iş adamları, bölge esnafı ve yoğun bir kalabalık katılım sağladı.

Kaliteden ödün vermeden, her geçen gün kendilerini geliştirerek yola devam ettiklerini söyleyen VHP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Akbulut, amaçlarının kaliteyi bozmadan, büyümeye devam edeceklerini belirtti. Akbulut konuşmasında; "Bugün Kozlu'muza 19. şubemizi açmanın tatlı gururu ve onurunu yaşıyoruz. Doğal ürünler, doğal kozmetik ürünler ve kuruyemiş dünyası olarak 1974'lü yıllarda büyüklerimizin başlattığı serüveni geliştirerek Türkiye'mize ve Dünya'mıza kazandırma hedeflerine yürümekteyiz. Bunlar halkımızın desteği ile olan şeyler. Adımlarımızı kaliteden ödün vermeden yapma eylemindeyiz. ve bu yolda ilerliyoruz. Ürünlerimizde daha ucuza değil, kaliteli ürünü daha uygun fiyata sunma arzusuyla, temizlik ve titizliği ön plana çıkararak halk ile bütünleşmeyi amaçlamaktayız. Bu doğrultuda hayatımıza devam etmekteyiz. Hep birlikte daha büyük hedeflere adım atmayı amaçlıyoruz." İfadelerini kullandı.

Açılışa katılan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise yaptığı konuşmada emeği geçenlere teşekkür etti. Bektaş, "Güzel bir müessese yapılmış, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu zor koşullarda işletme açmak zor ve cesaret işi. Allah yolunuzu açık etsin. Hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından dua edildi ve VHP Lokman Efendi mağazası kurdele kesilerek hizmete açıldı. Mağazayı gezen katılımcılara ikramda bulunuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ali Bektaş Zonguldak Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title