Haberler

AK Partili Tayyar'dan muhalefet vekillerine çağrı: Madem zor günler geçiriyoruz, yüzde 30.5'lik zamdan vazgeçin

Güncelleme:

AK Parti'nin sivri ismi Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yapılan yüzde 14.4'lük zammı eleştiren muhalefet milletvekillerine bir çağrıda bulundu. "Madem zor dönemden geçiyoruz" diyen Tayyar, vekilleri yüzde 30.5'lik zamdan feragat etmeye davet etti.

Son dönemde sosyal medyadan hem partisine hem de muhalefete yaptığı eleştirilerle gündem olan AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar'dan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yapılan yüzde 14.4'lük zamma itiraz eden muhalefet milletvekillerini hedef alan Tayyar, bir çağrıda bulundu.

"2022 ZAMMINDAN FERAGAT EDİN"

Milletvekili maaşlarına yüzde %30.5 zam yapılacağını belirten Tayyar, "Madem zor dönemden geçiyoruz, iktidarla el ele verin, 2022 zammından feragat edin. Ne dersiniz?" ifadelerini kullandı.

Tayyar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Özellikle sözüm muhalif vekillere. Cumhurbaşkanı maaşına 2022 için toplam %14.4 zam yapıldığında kıyamet kopardınız. Şimdi maaşlarınıza sadece ilk 6 ay için %30.5 zam yapılacak. Madem zor dönemden geçiyoruz, iktidarla el ele verin, 2022 zammından feragat edin. Ne dersiniz?"

AK Partili Tayyar'dan muhalefet vekillerine teklif: Maden zor günler geçiriyoruz, yüzde 30.5'lik zamdan vazgeçin

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Şamil Tayyar Haberler

500

Yorumlar (6)

Hek Tor:

Bir yerde yanlis yapiyorsun Tayyar... Ben, evet sahsen ben bir milletvekili olsaydim, yapilan zamli maasimi alir, bu zam miktari karsiligi maasimin bölümünü bagis olarak her ay düzenli gönderilmesi icin bankama talimat verirdim. Haaaa, yanlis anlasilmasin ama, ne idügü belirsiz yerlere degil, Atatürkcü Düsünce Dernegi"ne yapardim. Tüm millet ittifaki milletvekillerinden bunu bekliyoruz.

30
112
yanıtYanıtla
Nazmi:

Haa ne idugu belirli yer Ataturkcu dusunce dernegimi?? Komikkk..sesli güldüm ..

yanıt1
yanıt3
Hek Tor:

Bu kadar dislayk alacagimi bilsedim yazmazdim..... diyecegimi mi sandiniz, avucunuzu yalarsiniz. akepe ve mehapeli vekillere lafim yok, onlar zaten izin almadan birsey yapamazlar, hadepelilere de lafim yok zira onlardan böyle bir fedakarlik beklemek cok büyük aptallik olur...

yanıt4
yanıt7
ender türk :

kimseden ses çıkmaz , çünkü yoktur aslında birbirimizden farkımız , yada birbirinizden farkınız.

112
6
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Helal olsun en azından bir akpli olarak taraflı tarafsız beyanda bulunmuş kim ilk yanıt verecek oda önemli dikkate alınacak mı acaba....

12
9
yanıtYanıtla
Fatma Doğan:

Hek tor.... tayyar beyi iyi araştırın aldığı maaşı ne yaptığını görürsünüz... Fazla bilgi sahibi değilsiniz kendisi hakkında sanırım insan olarak gerçekten halkı için mücadele eden biri olduğunu göreceksiniz. Bu işler particilikle olmuyor insan olmaktan geçiyor bunun a partisi b partisi olmaz olmamalı da

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title