Haberler

AK Parti'li Şamil Tayyar'dan dikkat çeken "zorlu rakip" açıklaması: Muhalefetten beklerken TÜİK'ten geldi

Güncelleme:

AK Parti MYKY üyesi Şamil Tayyar, TÜİK'in yıllık enflasyonu 73,50 olarak açıklamasının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Tayyar'ın tweet'inde "Rakip adayı muhalefet partilerinden beklerken TÜİK açıkladı. En zorlu rakibimiz, yüksek enflasyon." ifadeleri yer aldı.

Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve eski milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

"RAKİBİ MUHALEFETTEN BEKLERKEN TÜİK AÇIKLADI"

Tayyar, dün TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerine değinerek, AK Parti'nin en zorlu rakibinin yüksek enflasyon olduğunu açıkladı. Tayyar'ın paylaşımında şunlar yazdı: "2023'e doğru. Rakip adayı muhalefet partilerinden beklerken TÜİK açıkladı. En zorlu rakibimiz, yüksek enflasyon."

AK Parti'li Şamil Tayyar'dan dikkat çeken 'zorlu rakip' açıklaması: Muhalefetten beklerken TÜİK'ten geldi

YILLIK ENFLASYON YÜZDE 73,50'YE ÇIKTI

Türkiye İstatistik Kurumu, dün sabah mayıs ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre enflasyon geçtiğimiz ay yüzde 2,98 artarken, yıllık bazda yüzde 73,50'ye çıktı. Böylece yıllık enflasyon son 20 yılın zirvesine çıktı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Ekonomi

Şamil Tayyar AK Parti Haberler

500

Yorumlar (5)

oguz:

rakipmiş enflasyonu siz bu hale getirmediniz mi ya kimi kandırıyorsun bilmem ama beni kandıramadıgın kesin

114
16
yanıtYanıtla
Fatihan:

Aynen öyle.. memlekette bırak adamı, adam gibi adam bir zihniyet dahi yok..Reis ekonomiyi düzelttiği takdirde sadece turkiyenin değil dünyanın başkanı olur..çünkü vatan sevgisi imandandır.. gerisi yalan..

13
102
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

En zorlu rakibiniz yine kendinizsiniz !! Düzelmediğiniz sürece düzeltemezsiniz , ne ekonomiyi , ne güven ortamını

102
5
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Tayyar enflasyonuda chp yüksek çıkarıyor haberin yokmuu

48
7
yanıtYanıtla
Uğur Bzt:

Benim de bi tezim var. Üretimsizlik, hazırı satmak, yanlış politika(israf vb.), enerjide Dışa bağımlılık sebep; enflasyon sonuçtur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title