Haberler

AK Parti, Ekim ayında 560 bin sözleşmeli kamu çalışanının kadroya alınmasını değerlendirecek

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 560 bin sözleşmeli kamu personelinin kadroya alınması konusunun ele alınacağını duyurdu. Akbaşoğlu, belediyeler ve bakanlıklar dahil bütün sözleşmeli personelin kadro haklarına dair düzenlemenin Ekim ayında Meclis gündemine geleceğini söyledi.

Kamu kurumlarındaki on binlerce sözleşmeli personeli heyecanlandıran yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, sözleşmeli personellerin merakla beklediği 'kadro' konusunda açıklama yaparak kritik tarihi verdi.

EKİM AYINDA ELE ALINACAK

Akbaşoğlu, 560 bin sözleşmeli personelin kadroya alınması konusunda, "Ekim ayında Meclis açıldığında kamudaki sözleşmelilerin kadroya alınması konusunu ele alacağız" ifadesini kullandı.

BAKAN BİLGİN SİNYALİ VERMİŞTİ

Geçtiğimiz gün de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin "Türkiye'nin emekçileri endişe etmesinler. Türkiye'nin her bir sorunu önümüzde çözülmesi gereken bir dosya olarak duruyor. Bundan sonraki ilk açacağımız dosya üzerinde daha önce çalıştık ama detaylandıracağımız dosya Sözleşmeli Personel meselesidir. Kamuda sözleşmeli personel istihdam ediliyor. Bu konularda kamu ihtiyaç duydukça sözleşmeli personel alınıyor. Biz isteğe bağlı olarak kadro hakkı vereceğiz. Tüm sosyal meseleleri görev alanı sayıyoruz" demişti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Ekonomi

Muhammet Emin Akbaşoğlu AK Parti Haberler

500

Yorumlar (13)

SMMM:

Zamanında taşeron yasasıyla sözleşmeli kamuya geçen birçok torpilli çalışan kadroya geçecek ha.Yazık şu KPSS ye çalışan gençlere.

70
21
yanıtYanıtla
Uysal Cinarcik:

gerçekten öyle adam partiden girmiş torpille memurdan fazla maaş alır bişey desen ankaradan telefon gelir kadro verin iyice tepemize çıksınlar bu iktidar kadar adaletsiz yöneten başka bir biri daha yoktur

yanıt13
yanıt10
?????? TheKing:

SMMM; Sen kpss ye çalıştıysan bizler de 22 sene okul okuduk, bir tek sınavla ömür boyu yan gelip yatamadığın için mi gocunuyorsun? Bizlerin çalışma şartlarından haberin var mı? Ben 14 yıldır kamu çalışanıyım ve köle düzeniyle çalışıyoruz!

yanıt20
yanıt11
necmi hafızoğulları:

Sözleşmeli memurları kapsıyor,senin dediğin işçi,aynı şey değil,hemen atlamayın.

yanıt19
yanıt7
Arda Sezen :

Bu haberi okuyan sözleşmeli memurlar burda mısınız, sizi bu zamana kadar kadroya geçirmeyip , seçim dönemi kadro üzerinizden oy kazanmaya çalışanlara adam gibi karşılık verin

50
17
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Oy gelsin calismalari :))

39
8
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Zihniyetiniz bozuk yapsada yapmasada hep bahane

yanıt1
yanıt6
SAMET TEMAS:

Sonunda be.. Günün en güzel haberi bu. Bıktık kadrolu-sözleşmeli ayrımından, fazla mesaiyi biz yapıyoruz, her taşın altına biz giriyoruz, yetmiyor en az maaşı da biz alıyoruz. Şu olay bi gerçekleşsin oyum REİS'edir bilinsin..!

6
37
yanıtYanıtla
Murat Ulak:

İnşallah Devletimiz Uzman Çavuş larimizada kadro verir.Onlar bizim canlarımız.

20
23
yanıtYanıtla
Erol Güçcük:

belediyede çalışan belediye şirket işçilerine neden kadro verilmiyor belediyenin yükünü sözleşmeliler değil belediyenin şirketinde çalışanlar gariban işçiler çekiyor şehrin temizliği şirket işçileri yapıyor neden kadro verilmiyor çokmu zor..

31
7
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title