Haberler

Abdi İbrahim İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanlığına Mustafa Oğuzcan Bülbül Getirildi

Güncelleme:

Abdi İbrahim, İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanlığına Mustafa Oğuzcan Bülbül'ü atadı. Şirket, organizasyon yapısını dinamik ve yenilikçi bir bakış açısıyla şekillendirmeye devam ediyor.

Abdi İbrahim İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanlığına Mustafa Oğuzcan Bülbül getirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Abdi İbrahim, yerel ve global hedefleri doğrultusunda organizasyon yapısını dinamik, yenilikçi ve esnek bir bakış açısıyla şekillendirmeye devam ediyor.

Şirket, bu kapsamda "İnsan ve Kültür Grup Başkanlığı" ile "Kurumsal İlişkiler, Sürdürülebilirlik ve İletişim Direktörlüğü" rollerini birleştirerek, tüm bu disiplinleri bütüncül bir bakış açısıyla aynı yapı altında yönetme kararı aldı.

Böylelikle iki departmanı İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanlığı altında birleştiren Abdi İbrahim, bu pozisyona içeriden terfi ile Mustafa Oğuzcan Bülbül'ü getirdi. Bülbül, 2019 yılından bu yana Abdi İbrahim Kurumsal İlişkiler, Sürdürülebilirlik ve İletişim Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

Mustafa Oğuzcan Bülbül kimdir?

Mustafa Oğuzcan Bülbül, 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden onur derecesiyle mezun oldu. Aynı yıl Rekabet Kurumu tarafından düzenlenen giriş sınavını kazanarak "rekabet uzman yardımcısı" olarak göreve başladı.

2005'te rekabet uzmanlığına terfi eden Bülbül, Rekabet Kurumu Birinci Denetim ve Uygulama Dairesi Başkanlığının sorumluluk sahasına giren sektörlere ait dosyalarda görev yaptı. 2009 yılında yüksek onur derecesiyle Columbia Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Kamu Yönetimi Fakültesi'ndeki "Uluslararası Enerji Politikaları ve Yönetimi" yüksek lisans eğitimini tamamlayarak Türkiye'ye dönen Bülbül, 2018'de Hacettepe Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Bölümü'nde "Rekabet Cezalarının Halka Açık Şirketlerin Hisse Senedi Fiyatlarına Etkisi" tez konusuyla doktor unvanını aldı.

Anadolu Efes'te 9 yıl görev yapan ve son olarak rekabet hukuku başta olmak üzere şirketin tüm yasal uyum risklerini, iletişim faaliyetlerini ve sürdürülebilirlik stratejilerini yöneten Bülbül, 2019'dan beri Abdi İbrahim Kurumsal İlişkiler, Sürdürülebilirlik ve İletişim Direktörü olarak görev yaptı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Abdi İbrahim Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title