Haberler

300 Bin Kiralık Araç Yollarda"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak'ın açıklamaları - Çelik Motor Genel Müdürü Koçak: "Geçen yıl satılan otomobillerin yaklaşık yüzde 20'sine denk gelen 130 bin araç, kiralama şirketleri tarafından satın alınırken, sektör toplamda 300 bin adetlik bir büyüklüğe ulaştı" "10 yıl içinde Türkiye'de satılan otomobillerin yarısını kiralama şirketleri alacak" -"Türkiye'de en çok mücadele ettiğimiz şey aslında sahip olma duygusu. Türk insanı genellikle kiralamak ile ilgili bir negatif yaklaşım sergiliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak'ın açıklamaları - Çelik Motor Genel Müdürü Koçak:

"Geçen yıl satılan otomobillerin yaklaşık yüzde 20'sine denk gelen 130 bin araç, kiralama şirketleri tarafından satın alınırken, sektör toplamda 300 bin adetlik bir büyüklüğe ulaştı"

"10 yıl içinde Türkiye'de satılan otomobillerin yarısını kiralama şirketleri alacak"

-"Türkiye'de en çok mücadele ettiğimiz şey aslında sahip olma duygusu. Türk insanı genellikle kiralamak ile ilgili bir negatif yaklaşım sergiliyor. Zaman içinde bu da dönüşüyor, değişiyor. Bu değişimle verimliliğin sağlanmasıyla beraber kiralamanın tercih edilme oranı hızlı bir şekilde artıyor"

Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak, geçen yıl satılan otomobillerin yaklaşık yüzde 20'sine denk gelen 130 bin aracın, kiralama şirketleri tarafından satın alındığını belirterek, kiralık araç sektörünün toplamda 300 bin adetlik bir büyüklüğe ulaştığını söyledi.

Koçak, bir programa katılmak üzere geldiği Bursa'da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, araç kiralama sektörünün Türkiye'de gün geçtikçe büyüdüğünü ifade etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Çelik Motor Bora Koçak Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title