Haberler

27. Vergi Haftası Kutlamaları

22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Defterdar Osman Koçaş beraberinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Eken ve Defterdarlık personeli ile birlikte Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

22- 28 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Defterdar Osman Koçaş beraberinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Eken ve Defterdarlık personeli ile birlikte Vali Orhan Alimoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Defterdar Osman Koçaş, "Vergi Haftası ile vergiyi toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, farkındalık oluşturulması, kesimlere benimsetirken adil ve dengeli bir vergi bilincinin oluşturulması amaçlanmaktadır. Bilindiği üzere vergilendirmede bir yıl geriden gidiyoruz fakat 2015 yılı rekortmenlerimiz henüz belli değil. 2014 yılı Kurumlar Vergisinde KARDEMİR A.Ş. birinci olurken, Mescier ikinci, Namal Tic. Ltd. Şti. üçüncü sırayı elde etmiştir. Vergi haftası münasebetiyle hafta boyunca çeşitli etkinliklerimiz olacak"dedi.

Verginin bir devletin en önemli kaynağı olduğunu ifade eden Vali Orhan Alimoğlu ise, "Bir millet için devlet lazım, çünkü başta devlet olmadığı zaman milletin düzeni olmaz. Devlet için para, para için Defterdar lazım, Defterdar için mükellef lazım, çalışıp kazanan lazım. Vergi verirken gönüllü olmalı, çünkü insan devlet sayesinde kazanır, devlet düzeni ve hizmetleri olmazsa kazanamazsınız. Yani aslında borcumuzu ödüyoruz demek, böyle anlamak lazım. Adaletli bir vergilendirmede insan borcunu öder. Biz adaletli, insaflı isteyince de zaten mükellefimiz bizden kaçmaz. İnşallah ahenk ve uyum içinde hizmetimizi, faaliyetimizi devam ettiririz. Ben bu münasebetle rekortmenlerimizi, çalışıp kazanan vergisini de verecek arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Vergi haftamızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Orhan Alimoğlu Tuncay Özcan 28 Şubat Koçaş Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title